Paul de Leeuw

Paul de Leeuw droomt van wonen in buitenland

Paul de Leeuw zou het liefst in het buitenland gaan wonen. Zijn gezin en werk houden hem echter tegen, zo vertelde de presentator donderdag in het SBS6-interviewprogramma De 10 Vragen van Rob Kemps.

“Ik zou eigenlijk wel heel lang met mijn man weg willen. Dat je eigenlijk alleen nog af en toe terugkomt om iets te doen hier, als het moet”, zei De Leeuw toen Kemps hem vroeg naar zijn onvervulde wensen. Het liefst zou hij zich dan in New York vestigen. “Ik vind het heel fijn om daar te zijn. Dat zou het dan wel zijn.”

“Waarom ik dat niet doe? Omdat ik ook nog kinderen heb, en ook nog contact met de kinderen wil hebben”, vervolgde De Leeuw over zijn zonen Kas en Toby, beide twintigers inmiddels. Hij verheugt zich op het moment dat zij kinderen krijgen. “Dan wil ik oppas-opa worden.”

De Leeuw ging afgelopen zomer al langer van huis omdat hij op dat moment minder werk had. “Dat was heerlijk, geen moment spijt van gehad”, zei hij. “En ja, ik vind het altijd vervelend dat we daarna altijd weer naar huis moeten. Maar we moeten ook weer werken.”