Schermafbeelding 2023 09 14 Om 13.07.30

Monique’s tips week 39: zó zet jij in een handomdraai een Indiase maaltijd op tafel

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Handige app voor baasjes

Bundel alle gegevens van uw huisdier, zoals chip- en verzekerings-nummer, in de HuisdierenApp. In de app kunt u ook zien waar de dichtstbijzijnde dierenarts, dierenwinkel, losloopgebieden of trimsalons zijn. Is uw huisdier ziek? Videobel met een dierenarts. Kortom: een handige app voor elk baasje.

App 1

Orchideeënjungle

Orchideeën lastig? Helemaal niet! Zet ze op een lichte plek, zonder direct zonlicht, en dompel de pot wekelijks zo’n 10 tot 15 minuten in water. Dan heeft u maanden plezier van deze plant, die symbool staat voor schoonheid en geluk. U heeft door alle verschillende kleuren en bloemvormen een echte blikvanger in huis als u deze trend volgt: vul een grote schaal met verschillende soorten. Laat elke plant gewoon in de kweekpot staan, dat is makkelijk water geven. De bovenkant van de potten bedekt u met wat mos, voor nog meer junglegevoel. Meer tips op orchidsinfo.eu of Instagram.

Geen groene vingers?
Heb jij geen groene vingers? Dan is deze kunstplant van Kopu wellicht wat voor jou. De orchidee wordt geleverd in een mooie witte keramische pot. De hoogte is maar liefst 67 cm en daarmee een heuse eyecatcher.

Kunstbloem Orchidee

Hoogwaardige kwaliteit

Uitje

De zestigplusser van nu is vaak opgegroeid in een setting waar nauwelijks werd gepraat over gevoelens. Tijdens Laatbloeiers, een theaterfestival voor de zestigplusser met vijf zalen vol talkshows, muziek, theater, workshops en familieopstellingen, wordt het publiek geïnspireerd om juist méér te vertellen. Want op wiens schouders staat u? En wat heeft u meegemaakt in uw gezin van herkomst? 31 oktober van 10.00-18.00 uur in Tivoli Vredenburg. 

64ac047f311a8

Indiaas kookavontuur

De Indiase keuken staat bekend om zijn rijke, exotische smaken. Wilt u een heerlijke Indiase maaltijd op tafel zetten? Tilda heeft haar assortiment verbreed met een complete range aan Indiase producten. Denk aan maaltijdsauzen, bijgerechten en chutneys, allemaal ontwikkeld door een Indiase chef. Dat wordt smullen. De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Schermafbeelding 2023 09 14 Om 13.07.30

Leestip

De spannende thiller De Lijst van Marelle Boersma begint met de plotselinge dood van Erin’s adoptiemoeder. Haar moeder heeft hierdoor niet de kans gekregen om te vertellen over de lijst die het leven van Erin (archeologe in Leiden), Charlotte (een patissier in Orléans) en Max (een modeontwerper uit Milaan) op z’n kop zet. De gevolgen zijn dodelijk… Uitgever Crime Compagnie.

Uitgever de Crime Compagnie