Monica Geuze

Monica Geuze stopt met vloggen en bevestigt relatiebreuk

Monica Geuze stopt na acht jaar met vloggen. Het lukt de 27-jarige niet meer om “alle ballen hoog te houden” en ze vindt het moeilijk om alles te blijven delen, zo laat ze maandag weten in haar nieuwe video. Daarin maakte ze ook bekend dat zij en haar vriend Robbert Kroese, met wie ze sinds 2021 samenwoonde, uit elkaar zijn.

“Dat is een fase die verschrikkelijk kut is om doorheen te gaan”, aldus Geuze, die samen met haar ex-vriend Lars Veldwijk dochtertje Zara-Lizzy heeft. Geuze vertelt dat zij en Robbert nu samen een weg zoeken, omdat Robbert een belangrijke rol heeft gespeeld in de opvoeding van Zara-Lizzy.

Geuze weet al langere tijd dat ze zou gaan stoppen. “Dat had ik al besloten richting het einde van het jaar”, zegt ze. “Ik had eigenlijk gewild dat mijn laatste vlog iets kon zijn van: ik ga stoppen, maar ga jullie nog een week meenemen in al het leuks wat ik ga doen. Maar het is nu even niet leuk. Het is even gewoon fucking zwaar. Dat vind ik jammer.”

Invulling

Fans van de 27-jarige Geuze blijven haar wel voorbij zien komen op sociale media. Haar YouTube-account wordt niet gesloten en ze blijft video’s maken. De invulling daarvan moet ze alleen nog bedenken. Ook blijft ze actief op Instagram en TikTok.

Acht jaar geleden begon Geuze met haar dagelijks vlogs, waarin ze de kijker meeneemt in haar leven. Een paar jaar later besloot de influencer om daar een wekelijkse vlog van te maken. Geuze heeft 545.000 abonnees op haar YouTube-kanaal.