Schermafbeelding 2023 02 27 Om 14.29.48

Menstruatie ondergoed, waarom zou je dat kopen?

Iedere vrouw heeft er zo vroeg of laat last van: de maandelijkse ongesteldheid. De ene vrouw heeft er ontzettend veel last van en loopt het liefst in een joggingbroek door het huis, terwijl de andere vrouw nauwelijks hinder ondervindt. Loop jij het liefst in een grote oma onderbroek als je ongesteld bent? Dan hebben we nu iets nieuws voor je, namelijk menstruatie ondergoed. Net zo als tampons of maandverband biedt dit perfecte bescherming. En het draagt ook nog eens fijn. Wat zijn er nog meer voor voordelen op te noemen?

Wat is menstruatie ondergoed?
Je denkt misschien bij menstruatie ondergoed aan een paar versleten en oude onderbroeken. Maar dat is het niet. Menstruatie ondergoed is juist comfortabel én goed zittend ondergoed wat je kan dragen als je ongesteld bent. Dankzij dit ondergoed hoef je tampons en maandverband meer te gebruiken. Dat komt namelijk doordat menstruatie ondergoed wordt gemaakt van een speciale stof met maar liefst drie absorberende lagen. Iedere laag heeft een eigen functie. Zo is de eerste laag vocht doorlatend, de tweede vocht absorberend en de derde laag bestaat uit een waterdichte laag. Dit voorkomt ook doorlekken.

Wat voor voordelen biedt het?
Menstruatie ondergoed biedt – ten op zichtte van tampons en maandverband – veel voordelen. Zo zit het erg comfortabel. Beweeg jij veel of wil je gaan sporten? Dan hoef je bij deze lingerie geen zorgen te maken of je doorlekt of dat maandverband goed op zijn plaats blijft zitten. De onderbroek zit stevig en blijft tijdens het sporten goed op zijn plaats. Daarnaast draagt het comfortabel. Een veelgehoorde klacht is dat je maandverband of tampons vaak voelt zitten. Dit is bij een menstruatie onderbroek niet het geval. Het is gemaakt van dunne en zachte stof waardoor het net lijkt of je een gewone onderbroek draagt. En dat is nog een voordeel. Je ziet geen verschil en niemand merkt dat je ongesteld bent. Bij maandverband kunnen de vleugels die om de onderbroek heen sluiten uitsteken.

Duurzaam
Ook is het dragen van menstruatieondergoed een duurzame optie. Je kan de onderbroek namelijk gewoon wassen. Wel moet je het eerst met de hand uitwassen voordat je ze in de wasmachine stopt. Hierdoor kan je het ondergoed her gebruiken waardoor het langer meegaat. Dat is niet alleen goed voor milieu, maar ook voor eigen portemonnee. Het menstruatie ondergoed is er in veel verschillende modellen en kleuren. Zo kan je kiezen voor een zwarte of huidkleurige slip of juist eentje met een patroontje. Het maakt dus niet uit welke periode het is van de maand, met dit ondergoed voel jij je nog altijd zelfverzekerd en goed.