×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martien Meiland verklapt: ‘Ik krijg eigen tv-programma’

Martien Meiland verklapt: ‘Ik krijg eigen tv-programma’
7.08.2019 -

Martin Meiland kan zijn geluk niet op. Behalve dat op 26 augustus het tweede seizoen van Chateau Meiland van start gaat, gaat dé ontdekking van het afgelopen tv-seizoen bij SBS ook nog een ander programma presenteren.


Aan Weekend vertelt een glunderende Martien dat hij dit najaar op SBS 6 ook te zien is in het nieuwe televisieprogramma Cash Or Trash. De opnamen voor dat programma vinden eind deze maand al plaats. Wat voor soort programma Cash Or Trash precies is, wil het kersverse tv-fenomeen nog niet zeggen. ‘Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren’, aldus Martien. Het wordt volgens de televisiester in ieder geval een hartstikke leuk programma: ‘Daarvan ben ik overtuigd’, besluit hij.

Het hele interview met Martien Meiland staat deze week in Weekend!