Graham Norton Show London

Kate Winslet onderbreekt gesprek om jonge interviewster te helpen

Kate Winslet heeft een gesprek over de nieuwe film Avatar: The Way of Water onderbroken om de interviewster te helpen. De verslaggever van de Duitse zender ZDF liet weten dat het haar “eerste keer” was, waarop Winslet te hulp schoot. De actrice krijgt op social media veel lof voor haar lieve gebaar.

“Is dit je allereerste keer? Nou, weet je wat? Dit interview gaat het beste interview ooit worden”, zegt de actrice, zo is te zien in een video die inmiddels al een miljoen keer is bekeken binnen 24 uur. “En weet je waarom? Omdat we nu besloten hebben dat dat het gaat zijn, jij en ik.”

‘Je kan het’

Vervolgens benadrukt Winslet, die de rol van Ronal speelt in de nieuwe film, dat de interviewer niet bang hoeft te zijn. “Je mag me alles vragen”, verzekert ze. “Je kan het. Kom op, we gaan het doen!”

‘Hier kunnen mensen iets van leren’

Velen zijn geraakt door de vriendelijke woorden van de actrice. “Als Kate mij zo’n peptalk zou geven, zou ik morgen de Mount Everest gaan beklimmen”, luidt een van die reacties. “Dit is het liefste dat ik in tijden heb gezien”, schrijft een ander. “Hier kunnen veel mensen wat van leren.”