Frank Jansen

Frank Jansen hoopt in 2023 nieuwe liefde aan de haak te slaan: ‘Heb wat hengeltjes uitgegooid’

Na de veelbesproken en veelbewogen scheiding van Rogier Smit, is Frank Jansen van plan om in het nieuwe jaar een nieuwe liefde te vinden. “Daar ben ik nu wel aan toe, vertelde de 76-jarige tv-ster recent aan Weekend.  

De scheiding van Frank en Rogier werd vorig jaar officieel en daarna moest er nog één en ander worden afgewikkeld op financieel gebied, maar nu is het wat Frank betreft volle vaart vooruit. En hij weet al precies hoe zijn ideale relatie eruit zal zien. “Ik hoop weer iemand te vinden die warm voor mij loopt en in mijn levensfase denk ik aan een latrelatie.” Aan samenwonen begint hij dus niet meer, maar samen op vakantie, dat lijkt hem wel wat.

Afspreken

Hij is nooit iemand geweest om alleen te zijn, legt hij uit. “Dat ben ik eigenlijk mijn hele leven nog nooit geweest, maar nu wel, en ik ben er nu klaar mee.” Rogier vat de koe dan ook bij de horens en is aan het daten geslagen. “Ik ben met verschillende types aan het appen en dan zeg ik: ’Zullen we nu eens ophouden met appen en afspreken? Want ik word hier gek van.’ In die fase ben ik nu. Ik heb wat hengeltjes uitgegooid.” 

Lees het hele verhaal en nog véél meer in Weekend nummer 52 online of bestel hem hier.