Martien en Erica

Erica Meiland over de liefde: ‘Ik denk niet dat er nog iemand komt’

Erica Meiland trouwde maar liefst drie keer met haar partner Martien, maar beiden hebben in het verleden ook wel gedatet met anderen. De laatste keer dat Erica dat deed was met privédetective Sander, maar dat is bepaald niet goed bevallen. Ze acht de kans dat er ooit nog een leuke date voorbij komt zeer klein, vertelde ze onlangs aan Weekend.

Als ze zich opnieuw inlaat met een vent, moet het wel een héél leuk exemplaar zijn. “Het kan zijn dat je iemand ontmoet die zó goed bij je past dat je dat al snel voelt. Maar ik heb het idee dat dát niet meer komt. Dat denk ik gewoon. Ik ga én ben ook niet op zoek. Ik ben heel gelukkig.”

Leugentjes

Sander de privédetective had na hun breuk nogal de gewoonte om zijn gal te spuwen over de familie Meiland, en dat heeft uiteraard een bittere nasmaak in Erica’s mond achtergelaten. Daardoor heeft ze moeite mannen nog te vertrouwen, legt ze uit. “Ja, dat heb ik nog wel. Dat ik denk van: nee, ik ga er niet meer aan beginnen, want je kent iemand helemaal niet. En dan blijkt het later weer tegen te vallen en gaan ze leugentjes vertellen. Daar ben ik helemaal klaar mee.”

‘Liefde van mijn leven’

Bovendien, zo stelt de 59-jarige realityster, komt ze op liefdesgebied niets te kort. Er is maar één man met wie ze zichzelf oud ziet worden, en dat is haar Martien. “Hij is de liefde van mijn leven, ja. Misschien wel anders dan hoe jij het bedoelt, maar dat vind ik prima.”

 Lees het hele verhaal en nog véél meer in Weekend nummer 3 online of bestel hem hier.