Priscilla Presley, Lisa Marie Presley And Riley Keough Hand And Footprint Ceremony

Dochters Lisa Marie Presley erven landgoed Graceland

Graceland, het voormalige landgoed van Elvis Presley in Tennessee, komt na de dood van zijn enige kind Lisa Marie in handen van haar drie dochters, Riley (33) en tweeling Harper en Finley (14). Dat bevestigt een woordvoerder van Graceland aan Amerikaanse media. De waarde van het landgoed en museum wordt geschat op zo’n 500 miljoen dollar.

Lisa Marie erfde Graceland toen Elvis in 1977 stierf. Na zijn dood werd het landgoed een museum, dat sinds 1982 open is gesteld voor bezoekers. Zondag vindt bij het landgoed, dat een heus bedevaartsoord is voor Elvis-fanaten, een herdenking plaats voor Lisa Marie. Graceland wordt haar laatste rustplaats: ze zal daar net als haar vader worden begraven.

Herdenking

Bij het landgoed wordt Lisa Marie Presley zondag door het publiek herdacht. Ze zal, net als haar vader, worden begraven op Graceland.

Zoon pleegde zelfmoord

Lisa Marie stierf afgelopen week op 54-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand. In 2020 verloor de zangeres haar enige zoon Benjamin. Hij maakte op 27-jarige leeftijd een einde aan zijn leven.