Duchess Of York Visits Poland

Axl Rose en Sarah Ferguson dragen bij aan dienst Lisa Marie Presley

Axl Rose, Sarah Ferguson en Alanis Morissette behoren tot de mensen die zondag een bijdrage leveren aan de uitvaartdienst van Lisa Marie Presley. Zo hield Ferguson, de ex-vrouw van de Britse prins Andrew, een toespraak voor haar goede vriendin. Lisa Marie overleed op 54-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand.

De 63-jarige Ferguson sprak onder meer de kinderen van Lisa Marie toe. “Voor Riley, Harper, Finley en Ben, maar voor iedereen: we marcheren vooruit”, aldus Ferguson. “We zullen jullie bijstaan, je hoeft alleen je hand maar uit te steken en ik zal er zijn.”

Ferguson liet eerder al weten ontzet te zijn door het plotse overlijden van “haar trouwe vriendin” Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley. “Ik zal iedere dag aan je blijven denken”, schreef Ferguson in een bericht op social media. “We zijn al jaren trouwe vrienden. Ik ben er voor je familie, om hen te steunen. Ik ben diep bedroefd. Ik houd je in mijn hart.”

Ook Axl Rose en Alanis Morissette zijn aanwezig op de “viering” van het leven van Lisa Marie, zoals de familie het zelf noemt. De zanger van Guns ’n Roses brengt het nummer November Rain ten gehore, Alanis Morissette haar nummer Rest.