André Hazes

André Hazes reageert op tv-interview: ‘Overweldigend’

Het tv-optreden van André Hazes donderdagavond in de RTL 4-talkshow Jinek heeft de zanger veel kracht gegeven. De reacties waren “overweldigend”, schrijft hij op Instagram.

“Gisterenavond mijn eerste televisie optreden sinds een lange tijd. Iets waar ik op een of andere manier de hele dag nerveus voor was. Voor de vragen die misschien wel gesteld zouden worden, of het feit dat dit mijn eerste keer nuchter op televisie was”, begint Hazes.

“Maar de reacties hierop waren overweldigend”, vervolgt hij. “Hoeveel berichten ik van mensen heb gekregen die mij voelen. Die hetzelfde meemaken, met hun zoon, dochter, vader moeder, of zichzelf. Het geeft mij zoveel kracht dat ik door open, kwetsbaar, eerlijk en zelfs met een grapje over alles te praten mensen help.”

Dat is ook de richting die Hazes op gaat, zegt hij. De zanger wil “doorgeven wat hij zelf heeft geleerd”. “En laten zien hoe fijn je er uit kan komen. Het is nooit te laat om aan jezelf te werken en ik garandeer je, je zal weer trots op jezelf zijn.”

Hazes was voor het eerst in lange tijd op tv en praatte onder meer over zijn verslavingen, de relaties binnen zijn getroubleerde familie en zijn aanstaande comeback.