Adele

Adele heeft moeite om dure zaal in Las Vegas te vullen

Adele zou moeite hebben om de stoelen in The Colosseum in Las Vegas te vullen, fluisteren bronnen tegen The Sun on Sunday. Ook al zijn de prijzen voor een toegangskaartje drastisch gezakt, dan nog lukt het de zangeres niet om volle zalen te trekken, stelt de Britse tabloid.

Nadat de eerste ronde concerten uitverkocht was, schoten de prijzen voor de nieuwe reeks optredens omhoog en moesten fans van Adele maar liefst 40.000 pond (ruim 45.000 euro) neerleggen voor een kaartje. De kaartprijs is inmiddels flink gezakt, momenteel kost een plek in de zaal nog 3450 pond. Toch blijven fans weg, aldus de tabloid.

“Adeles optredens waren geweldig, maar gek genoeg is de interesse om haar te zien zingen, die er eerst wel was, weggeëbd”, aldus een bron. “Dat is te zien in de kaartprijzen. Er wordt zelfs gezegd dat mensen vlak voor het optreden zelfs voor een paar honderd pond al op de eerste rij kunnen zitten.” Om de zaal toch nog een beetje uitverkocht te doen lijken, zou The Colosseum volgens de tabloid gebruik maken van zogenoemde ‘seat fillers’, willekeurige mensen die gebruikt worden om de lege plekken op te vullen.

De 34-jarige zangeres staat sinds medio november met haar eigen zogenoemde residency-show in de beroemde Amerikaanse gokstad. Adele treedt nog tot en met 25 maart op in Las Vegas. Volgens The Sun on Sunday is de verwachting dat de kaartprijzen tegen die tijd nog verder zullen zakken.