Schermafbeelding 2023 12 22 Om 12.47.37

Monique’s tips week 49: zo creëer je zelf mooie feestnagels

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Mooie feestnagels

Mooie, verzorgde nagels maken een feestoutfit helemaal af. Daarom heeft NÉONAIL de nieuwe XMAS-collectie. Een heerlijk cadeau. Er zijn drie gifstsets, waaronder de complete Futuro starterset. De Colors Set heeft diverse kleurtinten en met de Stamping Nail Art Set maak je patroontjes op de nagel. Verder zijn er twee adventskalenders met nieuwe kleuren nagellak, base- en topcoat, nail art- en verzorgingsproducten. Te koop via neonail.nl of bij Douglas.

0 Logo

Wat wilde ik nou doen?

Leuk onderzoekje, want we maken het allemaal weleens mee: naar een andere kamer lopen en niet meer weten wat we daar nou gingen halen. Wetenschappers van de University of Notre Dame (VS) ontdekten dat je een grotere kans hebt om je gedachten kwijt te raken als je een deuropening passeert. Volgens de psychologen koppelen we onze gedachten aan de ruimte waarin we zijn, vandaar dat teruglopen vaak helpt. Overigens gaat dit niet op als we erg gefocust zijn op wat we willen gaan doen, maar meestal zijn we met meer dingen tegelijk bezig. Bron Quote.

110398432 M Normal None

De beste Groene Keuze

Goed nieuws: de waspoeders van Klok hebben nu beide het predicaat Groene Keuze van de Consumentenbond. Waspoeder Wit kreeg dat al in 2022 en Waspoeder Kleur dit jaar. De ingrediënten hebben een lage milieu-impact én zorgen voor een schone was, aldus de Consumentenbond. Klok waspoeder is vriendelijk voor de huid, bevat geen kleur- en geurstoffen en is ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid. Het draagt dan ook het Asthma Allergy Nordic label. Informatie: klok-eco.nl

Je zal maar pech hebben

In de magisch-realistische familievoorstelling Pech draait het om Saar, die in een stad woont die verdeeld is door een brede rivier zonder bruggen. Aan haar kant van de stad hebben mensen veel pech. Zakken vol met tastbare en voelbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Iedereen móét ze in huis nemen, maar de moedige Saar berust daar niet in en gaat aan de overkant op zoek naar de oorzaak van die pech. Over ongelijkheid en het lot. Te zien vanaf 22 december, tickets en speellijst op hnt.nl

Schermafbeelding 2023 11 22 Om 16.45.47

Leestip

Koekoekskruid, Het Kleine Huis aan de Fazantlaan en Gedwongen, die handelen over respectievelijk adoptie, alzheimer en angst. Geen alledaagse verhalen, maar verhalen met emotionele vraagstukken die ons aan het denken zetten over deze beladen onderwerpen. Per stuk €19,95, verkrijgbaar via droomvalleiuitgeverij.nl en (online) boekhandels.

Droomvalleiuitgeverij Roman Het Kleine Huis Aan De Fazantlaan C