Redhead Girl In Winter Park At Snowfall. Closeup Portrait

Monique’s tips week 47: professionele ooglift vanuit huis

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Spannend serviesje

Het Deense Done by Deer heeft een nieuwe Foodie serviescollectie, dat met de speelse prints spannende verhalen vertelt van Elphee, Croco, Ozzo, Birdee en de rest van de Done by Deer-vriendjes. Zo maak je eten leuk voor kleintjes. De producten zijn geschikt voor de magnetron en vaatwasser, borden en kommen zijn voorzien van een antislipbodem en doorstaan de zwaartekrachttest van elke peuter. Het Foodie servies is gemaakt van duurzaam polypropyleen (PP) – vrij van BPA, ftalaten en andere schadelijke stoffen. Bekijk de collectie op donebydeer.com.

Professionele ooglift

Het Spaanse merk Toskani heeft drie nieuwe productlijnen, gericht op huidverbetering en het tegengaan van huidveroudering. Professionele cosmetica, waarmee u thuis mooie resultaten kunt behalen. De productlijnen bestaan uit een serum en een crème voor verschillende leeftijden. Daarnaast heeft Toskani een bijzondere Eye Lift oogcrème ontwikkeld, de Myotec Eye Lift. Hiermee worden de bovenste oogleden gelift en donkere kringen verminderd. Alle producten van Toskani komen voort uit langdurig onderzoek in het laboratorium. Vanaf €48,-, kijk op toskani.nl voor de gehele lijn.

Glacier2

Leestip

Tv-chef Lynn van de Vorst bezoekt in de serie Streetfood op de zender njam! de hipste foodhallen van Nederland en dat inspireert haar tot lekkere én makkelijke recepten. Nu is er het boek Met Lynn De Keuken In, voor elke dag heerlijk eten. Lynn kookt toegankelijk en ongecompliceerd, maar altijd bourgondisch en hoog op smaak. En van snelle gerechten tot uitgebreide borreltafels. Uitgeverij Carrera Culinair.

Heilige kersthuisjes omver

Met Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Hun brutale nieuwe Ho Ho Kerstshow biedt heerlijke, virtuoze chaos waarin geen heilig kersthuisje overeind blijft. Met bekende hits als Stille Nacht, De Herdertjes, Let It Snow en Jimmy de Weihnachtscowboy. Maar de ontmoeting tussen Sinterklaas en de Kerstman loopt uit op een pittige knokpartij en Oliver Hardy komt vast te zitten in de schoorsteen. Van 8 december t/m 6 januari, speellijst en tickets op slapstick.nl

Slapstick 271 2023 Kerst Groen C Corne Van Der Stelt Bij

Filmtip

De komedie Genie is van de makers van Love Actually en Notting Hill, dus dat belooft wat. Bernard Bottle heeft het zo druk met zijn werk dat hij zijn gezin uit het oog is verloren. Zijn vrouw wil scheiden als hij een verjaardag vergeet en zijn baas ontslaat hem. Onbedoeld laat hij daarna fee Flora los, die hem een laatste kans  geeft om zijn leven weer op orde te brengen. Nu in de bioscoop.

Medium 1fad6b05f8ac79e3
Uitgeverij Carrera Culinair