Schermafbeelding 2023 10 24 Om 14.24.54

Monique’s tips week 45: het grootste winterterras is terug!

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Zelf kleding repareren

Kleding weggooien doen we toch minder snel, maar wat als het stuk is? Ga naar de Repair Workshop, afwisselend in alle Primarkwinkels in Nederland. U leert er verschillende naaisteken gebruiken, een rits inzetten en een bijzondere knoop vervangen en dat nog gratis ook! U kunt binnenkort terecht in Dordrecht, Eindhoven en Nijmegen, waarna andere steden volgen. Ook kunt u online de serie volgen. Voor meer informatie: primark.com/nl-nl.

Schermafbeelding 2023 10 26 Om 16.32.28

Wat puur is, moet puur blijven

Duurzaamheid is nog het meest nodig voor de allerkleinsten. Voor hun toekomst, maar ook voor hun kwetsbare huidjes. Het babyverzorgingsmerk Petit&Jolie was al duurzaam voordat het hip was. Inmiddels zijn we tien jaar verder en door alle ontwikkelingen op dat gebied is deze verzorgingslijn er nog beter op geworden. Echt 100% natuurlijke én huidvriendelijke ingrediënten zonder parfum – want huidirritatie wil je ook niet – gefilterd afvalwater na productie en gerecyclede of plasticloze verpakkingen. Voor gezonde, relaxte kinderen. De vernieuwde lijn is nu te koop bij Etos.

Lls Petitjolie 01

Het grootste winterterras is terug

Van 23 november tot en met 10 december is het weer zover, dan staan de poorten van de prachtige Gashouder traditiegetrouw open voor het grootste winterterras dat de stad kent. Volop genieten van een hoop gezelligheid met de leukste terrassen en de gezelligste sfeermakers uit Amsterdam. Dat wordt genieten van bijvoorbeeld smaakvolle oesters, een spelletje doen en het miniterras voor kinderen. Meer info: hetamsterdamsewinterterras.nl

Schermafbeelding 2023 10 24 Om 14.24.54

Zonder snoer

Die snoeren, ze zijn broodnodig, maar zitten altijd in de weg. Niet bij de Cordless collectie van Cuisinart, een serie keukenapparatuur die oplaadbaar is met usb. Is dat even gemakkelijk! Er is nu ook een On The Go Blender, naast bestaande apparatuur als een mixer en een compacte keukenmachine. Makkelijk mee te nemen, licht in gewicht en overal te gebruiken om een heerlijke smoothie te maken. En net als de hele serie ziet-ie er ook nog eens mooi uit. Bekijk de serie op cuisinart.nl

Compleet nieuw huidje

De nieuwe Attivi Puri Retinol van Collistar belooft nogal wat: een nieuw huidje. Komt door de – ook nieuwe – vorm van retinol erin, HPR-retinol. Dat is bijzonder effectief en wordt zelfs door de gevoelige huid goed verdragen. De nieuwe formules, ondersteund door andere actieve ingrediënten, bieden de ideale oplossing voor het vernieuwen van de huid en het verminderen van rimpels, pigment-vlekken en roodheid. Het resultaat is een gladdere, egalere huid. Willen we!

50 ML