Schermafbeelding 2023 11 11 Om 15.55.17

Monique’s tips week 44: zó verminder je rimpels en fijne lijntjes

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Goeie rol

The Good Roll wil de wereld graag een stukje beter maken en kwam met 100% Europees gerecycled bamboe toiletpapier zonder chloor, kleur- of geurstoffen. Maar ze gaan nog verder, want 50%(!) van de winst wordt gebruikt om toiletten te bouwen in Ghana.  Het is namelijk een feit dat een derde van de wereldbevolking niet beschikt over veilige en schone toiletten. En om uw toilet op te vrolijken is er nu de vrolijk gekleurde limited edition Loesje x The Good Roll-lijn: 24 rollen met zes verschillende designs en zes teksten van Loesje over iets goeds doen voor de wereld. Bestellen via thegoodroll.com voor €26,95.

Theater voor kleintjes

Fenna Ramos nodigt met bekende én eigen liedjes de kleintjes iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen en dansen, mee te knutselen en mee te genieten van haar avonturen in het tv- en online programma Zin In Zappelin. Dat is zo’n succes dat Fenna nu in theaters in het hele land staat. Ze beleeft daar een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen langs en natuurlijk worden de grootste Zin In Zappelin-hits gedanst en gezongen. Speellijst en tickets 1erang.nl

Poster Ziz A4 Square Met Logo 2504

Gezichtsgym

Een trend in beautyland is gezichtsyoga, om gezichtsspieren te trainen voor strakke kaaklijn en jukbeenderen. Nog beter gaat dat met de nieuwe BEAR 2-collectie van FOREO. Deze facelift- apparaten verbeteren de stevigheid en elasticiteit van de huid door meer dan 65 spieren in het gezicht en de hals te trainen. Het vermindert verder diepe rimpels en fijne lijntjes en verbetert de lymfedrainage. Er is een apart Bear 2 voor de lippen. Kijk op foreo.com hoe het werkt.

FOREO BEAR™ 2 

Eyes & Lips microcurrent behandeling

Leestip

Samen met voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust schreef Stine Jensen het kinderboek Alles Wat (Niet) Mag. Mag je een brood stelen als je arm bent? En zou jij je zus of broer beschermen als die iets gedaan heeft wat niet mag? Wie bepaalt wat wel en niet mag? In dit boek filosoferen Stine en Ellie over goed en fout gedrag en Ellie vertelt spannende verhalen over haar politiewerk. Uitgeverij Kluitman.

Snel het vriesvak ontdooien

Het is niet de leukste klus, maar eens in de zoveel tijd moet het gebeuren: de vriezer ontdooien. Zo bent u in 10 minuten klaar: haal alles eruit en zet de vriezer uit. Leg een handdoek of bak onder in de vriezer. Vul nu een plantenspuit met warm water en spuit dit op het aangekoekte ijs. Laat het even inwerken en maak met een houten spatel het nog overgebleven ijs los. Even alles afnemen, de boel weer inpakken en de vriezer kan weer aan.

129922577 M Normal None
Het grote boek over goed en fout