Senior Couple Running Along Winter Beach

Monique’s tips week 41: zó maak jij je immuumsysteem herfstklaar

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Herfstklaar immuunsysteem

De kou komt er weer aan, dus ons immuunsysteem wordt weer op de proef gesteld. Met Active Immune van New Nordic helpt jij jouw afweersysteem een handje. De daarin aanwezige stoffen, zoals vitamine D, zijn nodig voor een goed functionerend immuunsysteem en de antioxidanten van planten zoals vlierbessen helpen de cellen zichzelf te beschermen tegen oxidatieve stress. Een tabletje per dag bij de maaltijd is genoeg. Prijs €27,70 voor 30 tabletten, meer info op newnordic.nl

New Nordic Active Immune

Immuunsysteem, afweer & bescherming

Schone hond mee terug

Heerlijk, een strandwandeling met de hond. Lekker uitwaaien, ballen gooien en in het zand graven. Ga je naar het strand in Kijkduin, dan vind je daar nu de perfecte oplossing voor de bemodderde hond. Bij het direct aan het strand gelegen Dog Wash gaat die voor €7,50 door de zelfbedieningswasstraat, waarna je met een schone viervoeter huiswaarts keert. Of even lekker samen gaat uitrusten bij mede-initiatiefnemer restaurant Pavarotti er pal naast. De wasstraat is elke dag open. Kijk op nieuwkijkduin.nl/dog-wash/

104551158 M Normal None

Een tweede leven

Maaike Gruijs-van Assema, oprichtster van Houtmoed, is gek op mooie spullen, maar ook op duurzaamheid, recyclen en upcyclen. Met haar collectie eerlijke woonaccessoires geeft ze materialen een tweede leven. Daarvoor gebruikt ze gerecycled en chloorvrij papier en lokaal FSC-gekeurd hout. De uitgebreide collectie, bestaande uit onder meer houten vazen en kandelaars, vilten opbergers en onderzetters en manden van gerecycled katoenvilt, vindt u op houtmoed.nl.

Houtmoed Vaas H3 Medium

Leestip

Hij heeft van alles gedaan in zijn leven, en met succes. Was succesvol bodybuilder, bestbetaalde filmster en gouverneur van Californië. Wil jij weten hoe je zoveel kunt bereiken, lees dan Be Useful – 7 Tools Voor Het Leven van Arnold Schwarzenegger. De zeven tools die Arnie in zijn leven hanteert, kwamen van die ene les die zijn vader er had ingehamerd: be useful (wees nuttig). Kosmos Uitgever.

Pil innemen

De één gooit een pil zo achterover, de ander wordt al benauwd bij het idee om een pil in te nemen. Herken jij je in het laatste? Controleer allereerst of jouw medicatie wellicht in poedervorm verkrijgbaar is. Wat anders kan helpen: neem een goede slok water. Doe nu de pil in uw mond, neem een extra slok en hang iets voorover. We zijn geneigd om ons hoofd naar achteren te gooien, maar dit maakt de keelholte juist kleiner. Licht voorover buigen zorgt voor een betere doorgang.

Duidelijk overzicht

Met de pillendoos van GEASY vergeet je nooit meer of je je medicijnen/pillen nu wel of niet hebt genomen.

GEASY Pillendoos 7 dagen

Vakje voor ochtend en avond
Arnold Schwarzenegger