117392202 M Normal None

Monique’s tips week 37: pas op, déze bollen zijn giftig voor huisdieren

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Handige app

Een slecht geheugen, maar wel je wachtwoorden bij de hand hebben zonder dat iemand anders erbij kan, hoe doe je dat? Met de Proton Pass-app. Daarin kun je wachtwoorden en inloggegevens beveiligd opslaan, zodat alleen jij erbij kunt. Werkt met verschillende browsers, dus ook op verschillende apparaten. De Zwitserse app werkt vooralsnog alleen in het Engels.

205570660 M Normal None

De perfecte man

Mesjes voor hier, mesjes voor daaronder… Het nieuwe Wilkinson Sword Hydro Trimmer for Body & Balls-scheersysteem is één mesje voor al zijn ontharingswerk. Het 2-in-1-scheersysteem werkt op een batterij en bevat een water-proof trimmer met drie instelbare trimlengtes, vijf scherpe mesjes en een gelreservoir met aloë vera tegen irritatie. Met de smalle scheerkop van het scheermes komt u ook gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekjes. Adviesverkoopprijs: €19,99 scheersysteem en  €16,99 navulmesjes bij Kruidvat.

Tlc04200

Bollen giftig voor huisdier

Het wordt zoetjesaan weer tijd om bollen te planten, zodat je in het voorjaar kunt genieten van kleur in jouw tuin. Maar pas wel op, want er zijn bollen die giftig zijn voor honden en katten. En laten nu net de populairste bollen het giftigst zijn: narcis, krokus, amaryllis en tulp. De dieren gaan braken en krijgen diarree en geïrriteerde slijmvliezen. Dus houd je viervoeter uit de buurt als je de bollen plant en voorkom dat ze die opgraven. Toch een bol aangegeten? Spoel hun bek met veel schoon water.

117392202 M Normal None

Filmtip

Jeanne du Barry vertelt de geschiedenis van Marie-Jeanne Bécu, de minnares van Lodewijk XV, koning van Frankrijk vanaf 1715 (een rol van Johnny Depp). Ze groeide in armoede op als buitenechtelijke dochter van een kleermaakster, maar door haar schoonheid en intelligentie wist ze door te dringen tot het hof. Dat veroorzaakte een schandaal en Jeanne eindigde uiteindelijk onder de guillotine. Nu in de bioscoop.

Schermafbeelding 2023 08 30 Om 13.53.58

Vol vitamines en vezels

Een goed ontbijt is een gezond begin van de dag. Vitamines en vezels helpen bijvoorbeeld om de darmflora in balans te brengen en verminderen de trek om te snacken. Holland & Barrett presenteert de biologische ontbijtmixen van Purasana, geheel vegan en vrij van zoet- en smaakstoffen. Naast de natuurlijke ingrediënten met verschillende werkzame stoffen zit er in een groot deel van de mixen acaciavezelpoeder, wat werkt als probiotica. Voor ieder gezondheidsdoel is er een passend product. Zo is de Green Mix dé formule voor een sterk afweersysteem en geeft de Immunity Mix jouw weerstand een oppepper. Met de Vitality Mix heb je de hele dag een energiek gevoel. Of neem gewoon de Breakfast Mix, een makkelijke manier om essentiële voedingswaarden binnen te krijgen. Bekijk alle Purasanamixen op Hollandandbarrett.nl.

5400706613194 3 3578473 Purasu14 Green Mix Nl