Schermafbeelding 2023 09 17 Om 18.10.46

Monique’s tips week 36: dít worden de kleuren voor aankomend najaar

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Bescherm uw decolleté

Xenia Kasper is toegewijd manager van onder meer Linda de Mol, maar daarnaast heeft die vrouw soms erg goede ideeën. Zoals deze X Sun Protector. Want welke vrouw kent het niet: in de brandende zon uw kwetsbare decolleté beschermen met een dichtgeknoopte blouse of een omhooggetrokken T-shirt. Deze Sun Protector doet u gemakkelijk om en af en is na het wassen zo weer droog. De verschillende dessins staan perfect onder een blouse. Verkrijgbaar via decollette.nl, waar u ook anti aging-bh’s vindt.

Creator: Gd Jpeg V1.0 (using Ijg Jpeg V62), Quality = 82

Herfstnagels kleuren bruin

Néonail is alvast begonnen aan de herfst met de nieuwe collectie Love Your Nature. Trendkleuren als mokka, chocoladebruin en wijnrood voeren daarin de boventoon. De twaalf tinten, waaronder Evening Rituals in een dieprode tint en Most of (F)all in een hippe karamelkleur, kunnen ook met elkaar gecombineerd worden door de eenvoudige applicatie. Info neonail.nl

Schermafbeelding 2023 09 17 Om 18.10.46

Herbruikbaar

Platformen als Vinted worden steeds populairder. U verkoopt er eenvoudig kleding en schoenen die u niet meer draagt. De bedoeling is dat u het kledingstuk zelf opstuurt naar de koper. Heeft u nog een doos van uw eigen onlinebestelling liggen, maar zit er een groot etiket met uw gegevens op? Geen probleem. Met een wattenschijfje met wat druppels aceton veegt u binnen mum van tijd uw naam, adres en andere gegevens weg.

191240846 M Normal None

Kijktip

Razendpopulair, de serie Oogappels van BNNVARA, dus zijn er nieuwe afleveringen.Daarin gaan kinderen het huis uit, stellen gaan uit elkaar en carrières lopen niet lekker. In de eerste aflevering voert Hansje geen klap uit op school en niet verwonderlijk, tussen haar en Merel botert het totaal niet. Mees gaat het huis uit en Erik moet onder ogen zien dat zijn vader hard achteruitgaat. Vanaf 13 september om 20.30 op NPO 1.

Oogappels S5 41 Copymarkdeblok

Maak er een kleurig voorjaar van

Nu planten, straks genieten. Kwekerij FAM Flower Farm uit Lisse presenteert haar nieuwe collectie tulpen, narcissen en druifjes (Muscari), de een nog mooier dan de andere. U bestelt de bollen online en krijgt ze thuisgestuurd met een handige inspiratiegids vol tips. Bloembollen plant u in oktober of november, dan is het in april/mei volop kleur met bijvoorbeeld Alise,  een witte tulp met paarse vlam, Red Dress met zwierige blaadjes of de roomwitte Flower Drift-narcis. Kijk op famflowerfarm.nl voor alle bloemen.

Optimized By Jpegmini 3.14.12.71901706 0xafc55fbc