100906469 M Normal None

Monique’s tips week 35: zó krijg je zweetgeur uit kleding

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Altijd en overal stroom

Daar zit je dan in de middle of nowhere, met lege apparaten. Met de draagbare energiecentrale BaseCharge 600 van BioLite heb je overal stroom, voor telefoons en laptops, maar ook voor lampen en gereedschap. Hij levert 622 wattuur flexibele energie, dat is 48 keer een smartphone, en is dan weer oplaadbaar via zonne-energie of in de auto. Trouwens, ook handig als thuis de stroom uitvalt. Er is ook een zwaarder model, waarmee u zelfs een magnetron kunt laten werken. Verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en webshops vanaf €799,-.Info: technolyt.nl.

Patiopower Basecharge600 Lifestyle 3

Frisser dan fris

Na een drukke dag of een avondje uit ruikt jouw kleding hoogstwaarschijnlijk niet meer heel fris. Krijg je de zweetgeur niet uit jouw favoriete shirt of wil je het nog een avondje aan? Pak de fles wodka er maar bij. Vul een spuitfles met een laagje wodka en wat water en spray hiermee op het kledingstuk. Laat het aan de lucht opdrogen. Door het hoge alcoholpercentage worden de bacteriën die de geur veroorzaken gedood. En geen zorgen: wodka is helemaal geurloos, dus je ruikt niet ineens naar een wandelende slijterij.

100906469 M Normal None

Melkmeisje aan je voeten

Sportmerk Mizuno komt samen met het Rijksmuseum ook dit jaar weer met een bijzondere limited edition: een sneaker met het beroemde Melkmeisje. Het design kenmerkt zich door de ingetogen, subtiele kleuren van het schilderij van Vermeer, met als hoogtepunt het melkmeisje zelf op de tong en binnenin. Uiteraard is de kwaliteit van de schoen weer net zo goed als de dragers gewend zijn. De Mizuno Contender Rijksmuseum is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij het Rijksmuseum en via mizuno.com voor €140,-.

Contender Rijksmuseum 16

Vincent Meets Rembrandt

Vincent meets Rembrandt: the Untold Story in de Noorderkerk is een indrukwekkende kunst-beleving. Door middel van een continu veranderend 360-graden- beeld op de eeuwenoude binnenmuren is te zien hoe Vincent van Gogh gefascineerd raakte door Rembrandt. Het maakt nog meer indruk als je je ook inschrijft voor de Jordaan-wandeltour, waarbij je met een kunsthistoricus door de meest iconische wijken van Amsterdam loopt.

Unknown 1

Uren genieten zonder stopcontact

De nieuwe draadloze oordopjes van Grixx worden geleverd met een zeer compacte oplaadcase. Als de batterijen van de oordopjes leeg zijn, plaats je ze in de case en na 40 minuten zijn ze opgeladen voor drie uur. Met een volledig opgeladen case kun je de oordopjes drie keer opladen. Met de multifunctionele knop bedien je het volume, ga je door naar een volgend nummer of beantwoord je telefoonoproepen. De oordopjes hebben een natuurlijke pasvorm en blijven dankzij de verschillende maten oorcaps goed zitten. Informatie: grixx.eu.

Grixx Draadloze Oordopjes