Vrouw Douche Douchen

Monique’s tips week 34: hotelmanager waarschuwt voor gratis shampoo

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Proef en beleef de gin-magie

De Rotterdamse bar-bistro BY Ami maakt van uitgaan een belevenis. Om dit compleet te maken en een stukje van die belevenis mee naar huis te nemen, is er nu de By Ami signature gin, met de smaak van frisse passievrucht en de zoete tonen van vanille. Lekker, maar helemaal leuk is dat de gin van kleur verandert als hij geschonken wordt! Ervaar de magie of geef het cadeau. Wilt u er liever iets bij eten? By Ami biedt ook high gin aan, vanaf €46,50 voor twee personen. Meer info op Byami.nl.

Unknown 4 2

Hoge telefoonkosten in buitenland

Tegenwoordig kunt u binnen uw abonnement in heel Europa gewoon bellen en appen naar Nederland. Maar let op: landen als Noorwegen, Turkije en Zwitserland horen niet bij de Europese Unie en vallen dus ook niet onder de afspraken. Hier kunnen de kosten hoog oplopen. Pas ook op bij landen die grenzen aan deze landen. Zo ligt Griekenland vlak bij Turkije en kan het zo zijn dat uw telefoon het telefoonnetwerk van Turkije oppikt, als dat sterker is. En dan betaalt u dus buiten uw bundel…

174139959 M Normal None

Vlek weg

Een stralende en gezond uitziende huid zonder donkere vlekjes: dat is de belofte van Cellular Luminous630 Anti-Spot van Nivea. Door blootstelling aan de zon, hormonale veranderingen en huidveroudering neemt de productie toe van melanine, een natuurlijk pigment dat de huid kleur geeft. Na tien jaar onderzoek is Nivea erin geslaagd de melanineproductie te reguleren en daarmee donkere vlekken zichtbaar te verminderen. Het resultaat is een egale huid, met de eerste zichtbare resultaten na vier weken. Er is een volledige gezichtsverzorging, met zelfs een getinte dagcrème, en een handcrème met Luminous630 Anti-Spot.

Schermafbeelding 2023 08 09 Om 15.59.25

Hotelmanager waarschuwt

Handig voor als u uw toiletspullen bent vergeten: gratis shampoo en douchegel op de hotelkamer. Denk de volgende keer toch twee keer na… Een hotelmanager waarschuwt voor hervulbare verpakkingen op hotelkamers: ’De pompjes zitten niet vast. Je kunt ze opendraaien. Vorige gasten kunnen er dus van alles ingestopt hebben, zoals een haarkleuring of bleekmiddel.’ De minisetjes kunt u overigens gerust gebruiken. Die worden normaal gesproken vervangen na iedere gast.

Vrouw Douche Douchen

Ongetemde verfijning

Van het Britse parfumhuis Molton Brown is de nieuwe geurlijn Wild Mint & Lavandin – in hun eigen woorden: een moderne kijk op een klassieke fougère (een geur gebaseerd op een vochtig bos). De eau de toilette is verkwikkend door een verkoelende zweem van wilde munt en basilicum, terwijl het lavandin-extract – een krachtige, groene lavendelsoort – de unieke Molton Brown-twist geeft. Kortom, een heerlijk frisse geur. Onder meer te koop bij de Bijenkorf.

Molton Brown Wild Mint Lavandin Hero Shot