Schermafbeelding 2023 06 13 Om 11.19.58

Monique’s tips week 22

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Kleurrijk loungen

Fijn voor buiten, deze opblaasbare poef van Mica Decorations. Prima als extra zitplek, maar ook als bijzettafel. Gemaakt van stevig polyester met vrolijke kleuren. De poef wordt geleverd inclusief pompje en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. In de Novia-serie zitten nog meer handige opblaasbare items, zoals een stoel die koppelbaar is met andere stoelen. En ’s winters gaan die lekker compact de schuur in. Onder meer te koop bij bol.com vanaf €34,95

Rd 381 2331995 6 202305081604 1

Volg het spoor

U kent het vast wel: hond of kat kwijt, wat een paniek! Met de AirTag Halsbandhouder kan dat niet meer gebeuren. Bevestig de houder met bijgeleverde Apple AirTag, een kleine ronde tracker, aan de halsband van uw huisdier. In de Zoek Mijn-app kunt u zo de locatie van uw hond of kat zien. Hij zendt continu een beveiligd Bluetooth- signaal uit dat wordt opgepikt door apparaten in het Zoek Mijn-netwerk. De houder is flexibel, milieuvriendelijk, waterafstotend en zacht. Te koop via airtagsolutions.nl voor €60.

Poedel Met Airtag

Lange wachtrijen

We mogen weer reizen en dat doen we dan ook, zelfs ver weg. Indonesië, Thailand, Maleisië en zuidelijk Afrika zijn daarbij populair. Ook gaan weer meer jongeren in een tussenjaar op reis. De GGD’s zien de wachtlijsten voor de benodigde vaccinaties alweer oplopen. Eind april was het al vijf weken. Wacht dus niet te lang en maak een afspraak, want onbeschermd op pad kan nare gevolgen hebben.

115827115 M Normal None

Onbezorgd het water in

Op zoek naar een duurzame zwemluier voor uw kleintje? Wat dacht u van een wasbare variant? Die gooit u niet weg, maar wast u na het zwemmen. Let wel op alle verschillende varianten, want ze lekken wat eerder dan wegwerpvarianten. Er zijn ook wasbare luiers waar een wegwerp-inlegluier in kan, scheelt toch weer. Veel wasbare luiers zijn verstelbaar in maat, zodat u er langer mee voortkunt.

Schermafbeelding 2023 06 13 Om 11.16.49

Kijktip

Heerlijk, hij is er: het vijfde seizoen van Mocro Maffia. Heftiger en harder dan ooit. In hetvorige seizoen sloot Romano met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf. Toen volgde de film Mocro Maffia: Tatta, waarin duidelijk werd wat het personage Tatta al die tijd gedaan heeft en wat hem en Tonnano te wachten staat in het komende seizoen. Dat is te zien vanaf 2 juni bij Videoland.

Tv