139023725 M Normal None

Monique’s tips week 21

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Was met een vleugje zomer

Heerlijk ruikende was met de wasparfums van Wasgeluk. Voeg slechts 5 ml geconcentreerd wasparfum toe aan uw was en alles ruikt heerlijk fris met subtiele geuren als Vanille & Cashmere, Katoenbloem, Varen, Lavendel en Jasmijn. Frisse, verkwikkende geuren op basis van essentiële oliën, waardoor ze lang blijven. De producten van Wasgeluk worden in Italië geproduceerd op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze zijn vegan en niet getest op dieren. De flacons zijn 100% bio-based, 100% recyclebaar en bevatten geen micro-plastics. De prijs voor 250 ml is €14,95. Maar informatie op Wasgeluk.nl.

Mvdf 22 06 30 0040

Van zenderplatform tot hotspot

Een sfeervol dakterras, met prachtig uitzicht over de Amsterdamse Houthavens en het IJ. Tel daarbij op: een gezellige cocktailbar, heerlijke bites – waaronder taco’s, yakatori en oesters – én een uiterst vriendelijke bediening: welkom op het unieke REM-eiland. Van een (illegaal) zenderplatform in de Noordzee tot hotspot in de hoofdstad. Op zonnige dagen een fantastische plek om buiten te vertoeven. Wilt u liever binnen genieten in deze iconische spot? Dan kunt u terecht bij het restaurant op de derde verdieping. Meer info op Rem.amsterdam.

Unknown 2 1

Hou ze vers

Het aardbeienseizoen is in volle gang. Heeft u één of meer bakjes gehaald en bent u niet van plan ze dezelfde dag allemaal op te eten? Haal de aardbeien dan uit de verpakking en leg ze in een bakje met een laagje keuken-papier. Het keukenpapier vangt het vocht op, waardoor de aardbeien langer vers blijven. Doe er wel een deksel op, maar druk deze niet dicht, zodat er nog wat lucht bij kan.

187941705 M Normal None

Met de groei mee

Dat is handig. Met de Evolve 3-in-1 kinderstoel groeit de kinderstoel met uw kind mee. Het is eerst een praktische en veilige babystoel met ergonomische ondersteuning, als ze er groot genoeg voor zijn wordt het een verstelbaar peuterzitje en hij is ook nog te gebruiken als keukenhulpje, voor als ze een handje willen helpen bij het aanrecht. De Evolve 3-in-1 is zonder gereedschap eenvoudig aan te passen voor elke groeifase en eenvoudig schoon te maken nadat er met nieuwe gerechten geëxperimenteerd wordt. Bekijk de stoel opErgobaby.nl

Schermafbeelding 2023 06 13 Om 11.27.20

Oortjes in achter het stuur

Belt u tijdens een autorit handsfree door middel van oortjes of een koptelefoon? Vakantiegangers naar Frankrijk, Griekenland, Italië, Kroatië, Portugal, Slovenië of Spanje kunnen in deze landen de auto tijdens een belletje het beste aan de kant van de weg zetten. Daar is het namelijk verboden om oortjes of een koptelefoon achter het stuur te dragen. In Spanje is dit overigens ook verboden op de fiets. Voetgangers in Litouwen, Servië, Bosnië en Herzegovina of IJsland kunnen beter ook beide oren vrijhouden. Daar kunt u al een boete krijgen als u de weg, met oortjes in, al wandelend oversteekt.

139023725 M Normal None