Monique’s tips week 20

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Tonijn zonder tonijn

De tonijnstand is door de overbevissing flink afgenomen en dat is zorgelijk. Maar tonijn is ook zo lekker en makkelijk! Gelukkig is er nu Plantaardige Tonijn van Princes. Dat is rijk aan eiwitten, want gemaakt van soja-eiwit, en verkrijgbaar in de smaken naturel en met pikante saus. Tip: maak er een heerlijke salade met avocado, tomaatjes, citroensap en wat peper en zout van en serveer die in de uitgeholde avocado, bestrooid met wat koriander. Plantaardige Tonijn is onder meer te koop bij Albert Heijn voor €2,99

Princes Packshot2

Met de trein naar de buren

Goed om te weten: wie tussen 17 juni tot en met 18 augustus van plan is om per trein af te reizen naar Duitsland, moet een stoel reserveren. Dit geldt voor alle ICE-treinen. Deze maatregel moet overvolle treinen voorkomen. Ook reizigers die een Early Bird-ticket naar België kopen, moeten vanaf 11 juni een specifieke trein boeken.

Schermafbeelding 2023 05 26 Om 11.21.01

Heerlijk én eerlijk fris

Kumasi Drinks – vernoemd naar de hoofdstad van de Ghanese Ashanti-regio – heet zo omdat het gemaakt wordt van de cacao- vruchten die daar groeien. De frisdrank bestaat uit natuurlijk sap en water en er is geen suiker toegevoegd. Het is een lekker frisse mix met tropische fruitsmaak. Kumasi Drinks werkt inmiddels samen met 250 cacaoboeren uit Ghana en Ivoorkust, die door de verkoop een extra inkomen van 20% tot 30% per kilo cacao verdienen. Dat smaakt toch extra lekker! Er zijn twee varianten, Kumasi Sappi en Gassi, en u koopt die bij AH en HEMA. Meer info kumasi-drinks.nl

Kumasi

Filmtip

In de romantische komedie Love Again (met Priyanka Chopra én Celine Dion)  stuurt een vrouw berichtjes naar het nummer van haar overleden verloofde. Maar dat nummer is inmiddels weer in gebruik, bij een man die ook liefdesverdriet heeft. Dat schept een band, maar lukt het de twee om hun grote verdriet achter zich te laten? Nu in de bioscoop.

La Intl Online 1080x1350 Fnl 01 Datum

Retro relaxen

Van strand naar tuin: creëer een zomers sfeertje in je eigen achtertuin. Deze zomer halen we alles uit de kast en gaan we voor een kleurrijke retrostijl. In de nieuwe tuincollectie van Karwei staat de boho-sfeer centraal. Kom in een relaxte stemming met een toffe mix van kleuren, patronen en natuurlijke materialen als rotan en bamboe. Laat je inspireren door deze vrolijke tuintrend!

F 1788096