Easyauti Stappenplan Planbord Set Pictos

Monique’s tips week 19

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Waar en wanneer?

Al die lettertjes op een familieplanner zijn voor kinderoogjes niet altijd duidelijk, en dat geeft onrust in die koppies. ’Moet ik nou naar de opvang of heb ik zwemles?’ Een planbord met pictogrammen kan hierbij helpen. Met de magneetpictogrammen en -planborden van EasyAuti maakt u een overzichtelijke dag- of weekplanning waar kinderen in één oogopslag op kunnen zien wat er gaat gebeuren. Hiermee creëert u rust voor uw kind én uzelf. Er zijn een dag- en een -weekplanning en een stappenplan waarmee kinderen leren zelfstandig te zijn, bijvoorbeeld met aan- en uitkleden. Bekijk ze op easyauti.nl.

Easyauti Stappenplan Planbord Set Pictos

Knusse kerk

Dineren in een kerk, is dat niet kil? Niet in Bunk Amsterdam-Noord. Dat heeft meer weg van een enorme en toch oergezellige woonkamer, vol vriendelijke mensen die het u graag naar de zin maken. De fraai opgemaakte gerechten zijn een verrassende twist tussen klassiek en modern, die hun oorsprong vinden in de hele wereld. Zoals heerlijke American pancakes voor ontbijt of lunch en verfijnde Thaise kokossoep als voorgerecht. De malse rendang kunt u eten met vlees, zoals-ie ’hoort’, maar er is ook een verfijnde vegavariant met knolselderij. Aanrader dus, net als zusje Bunk in Utrecht. Ook al in zo’n mooie oude kerk. Info op wearebunk.com.

Schermafbeelding 2023 04 27 Om 12.14.21

Eet ik wel gezond?

Soms zien we door alle gezondheidsadviesbomen het bos niet meer. Zijn koolhydraten slecht en vleesvervangers gezond? Nederlanders vinden informatie over gezonde voeding vaak verwarrend, blijkt uit een onderzoek van Green Chef, de gezonde maaltijdbox. Ruim 66% geeft aan niet goed te kunnen bepalen welke info betrouwbaar is. De helft daarvan vindt daarnaast de etiketten op voedingsmiddelen erg onduidelijk. Tip van Green Chef: ’Op de ingrediëntenlijst staat alles in volgorde van hoeveelheid. Hoe eerder een ingrediënt wordt      genoemd, hoe meer ervan inzit.’

164429277 M Normal None

Supersnelle lader

Een lege telefoon komt nooit uit. Met de Grixx Dual Charger is hij zo weer opgeladen omdat de lader USB-C Power Delivery ondersteunt. Hiermee laadt u uw smartphone tot 3x sneller op dan met een standaard oplader. De Grixx oplader heeft ook een USB-A-poort die Fast Charge ondersteunt. Voorwaarde is wel dat uw oplaadkabel dit ondersteunt, zoals de De Grixx Lightning – USB-C-kabel. Meer informatie en prijzen grixx.eu.

Grixx Dual Charger Usb C Pd

Sneller door de security

Het vakantieseizoen komt eraan. Gaat u met het vliegtuig naar uw bestemming? Het is mogelijk om vanaf drie dagen voor uw reis een tijdslot voor de security- controle te boeken. Na het reserveren ontvangt u een QR-code. Deze QR-code wordt op de luchthaven gescand, waarna u naar het juiste toegangspunt voor de securitycontrole wordt gewezen. Dit moet ervoor zorgen dat er geen lange rijen ontstaan. Let op: u moet voor die tijd nog wel inchecken en de eventuele ruimbagage afgeven.

118074405 M Normal None