Schermafbeelding 2023 06 13 Om 10.41.01

Monique’s tips week 15

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Glamour op het strand

De JOSH V swimwear-collectie is niet alleen voor op het strand, u kunt er zo mee door naar een diner. Eenvoudige vormen zijn gecombineerd met spannende stoffen en creëren zo een elegante, verfijnde look. Het ribgebreide badpak en de bikini’s hebben seventies- glamour en de gouden en zilveren tinten glitter maken deze items ook geschikt voor een feestje. Zeker met de bijbehorende accessoires als sierlijke slingbacks of glamour zonnebril. Bekijk alle items op joshv.com

Schermafbeelding 2023 03 31 Om 07.19.19

Nieuwe reisapp

Zelf je reis uitzetten, maar wel volledig georganiseerd. Dat kan met de nieuwe app Stippl. Dat zorgt voor één platform en app waarmee u gemakkelijk  een overzichtelijk reisplan kunt samenstellen, organiseren en wijzigen, inclusief alles wat daarbij komt kijken. Eerst in de ’drag & drop’-planner de bestemmingen en bijbehorende data in kaart brengen en vervolgens via Stippl de verblijven boeken via internet. Ook transport is zo te regelen en de kosten worden automatisch bijgehouden. Weten hoe het werkt? Kijk op stippl.io

Stippl

Moestuinieren met kinderen

Superleuk, een moestuintje aanleggen met kinderen. De site moestuinierenmetkinderen.nl is speciaal hiervoor ontwikkeld en staat boordevol leuke natuurweetjes, proefjes en opdrachten, recepten en duidelijke online moestuinlessen. Hiermee legt u samen met kind of kleinkind een prachtige moestuin aan om het hele jaar door samen te genieten van heerlijke, verse groenten en fruit. Bovendien heeft moestuinieren.nl een webshop met moestuinproducten. Een abonnement is er vanaf €4,99 per maand.

Mt3

Geen melkflessen

De dagen worden langer, de zon laat zich steeds wat meer zien. Langzamerhand kunnen we onze zomerjurkjes en rokken weer tevoorschijn halen. Voor wie niet van zichzelf een kleurtje heeft, is het wel zo fijn als de witte winterhuid een tintje krijgt. De Gradual Body Tan (€24,95) van Bali Body is hydraterende bodylotion met zelfbruiner waarmee u de kleur geleidelijk opbouwt. Hoe vaker u het aanbrengt, hoe bruiner uw huid. Gradual Face Tan (€31,95) is een vochtinbrengende dagcrème die op uw gezicht een natuurlijk ogende teint opbouwt. Vergeet niet na het aanbrengen van de producten uw handen goed te wassen.

Bali Body 4

Blikje bewaren

Sinds zo’n twee weken zit er op de meeste blikjes €0,15 statiegeld. Een reden hiervoor is dat blikjes eindeloos gerecycled kunnen worden. Ook wil de overheid dat er minder blik op straat komt. Sinds de invoering van statiegeld op plastic flessen, zit er 70% minder flesjes in zwerfafval. Dat is ook het beoogde resultaat van het statiegeld op blikjes. Nadeel is dat een blikje na het leegdrinken niet kan worden afgesloten. Goed leegschudden dus, voordat u het in uw tas stopt. Deuk het blikje niet in, anders loopt u risico dat de statiegeldmachine het niet herkent.

Lviv, Ukraine Jun 11, 2020: Woman Drinking Coca Cola Standing At The Field Of Poppy Flowers. Hot Summer Day