What A Quiet And Peaceful Sunday Afternoon. Shot Of A Young Woman Sleeping On The Sofa At Home.

Monique’s tips week 14

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Duurzaam inpakken

De zero-waste cadeauverpakkingen van La La Fete zien er niet alleen heel feestelijk uit, ze helpen ook onze planeet te beschermen. Alle doeken zijn van biokatoen of gerecyclede PET-flessen in frisse kleuren met toffe print, én ze worden volledig in Nederland geproduceerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een La La Fete-doek kan ook gebruikt worden als tas of bandana. Bekijk alle doeken op lalafete.nl

Schermafbeelding 2023 06 13 Om 10.52.32

Even helemaal niks

Last van de welbekende middagdip? Geef uw hersenen een échte pauze. Dus niet door op social media te scrollen, want dan ontvangt uw brein alsnog veel prikkels. Leg uw telefoon juist weg en ga iets doen waar u niet al te veel bij na hoeft te denken. Geef uw planten water, vouw de was op, maak een blokje om of doe een mini-dutje van zo’n 15 minuten. Heeft u hier geen tijd voor? Eet een gezonde snack. Uw hersencellen hebben namelijk glucose nodig, zodat u zich weer kunt focussen.

What A Quiet And Peaceful Sunday Afternoon. Shot Of A Young Woman Sleeping On The Sofa At Home.

Shampoobar voor kleintjes

De makkelijke en milieuvriendelijke shampoobars zijn in opkomst. Nu is er ook één voor de allerkleinsten. De vraag van bewuste ouders naar duurzame babyproducten groeide namelijk sterk. Petit&Jolie Shampoo & Body bar is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en is superzacht. Natuurlijk is de bar gemaakt met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong en zonder zeep.De bar bevat onder andere shea butter, dat zachtheid aan de babyhuid geeft. Info op petitetjolie.nl

Schermafbeelding 2023 06 13 Om 10.49.04

Leestip

In vroeger tijden was er één in bijna elke Nederlandse plaats: het Chin. Ind. Rest en we haalden allemaal weleens iets bij ‘de Chinees’. In het Chin. Ind. Rest. kookboek staan alle klassiekers uit die restaurants. Van het recept voor babi pangang tot foe yong hai. Verder vertellen Danny Lee en Ka Fai Lee over de geschiedenis van de Chinees Indische restaurants, in Nederland. Uitgever Nijgh & van Ditmar.

Boek 2

Een beetje extra bij vegan lifestyle

Minder vleeseten is goed voor mens en dier. Maar waar een dierlijk product vroeger als onmisbare toevoeging werd gezien, is dit tegenwoordig niet meer het geval. Producten uit de natuur dienen als voedingsstoffen. Zoals de VeganPlus supplementen van GSE, speciaal ontwikkeld voor een vegan lifestyle. Het supplementencomplex bestaat uit een mix van voedingsstoffen en vitaminen die nodig zijn om energiek en fit te blijven, zoals vitamine B12 uit chlorella, ijzer uit kerriebladeren en vitamine D3 uit korstmos. GSE is verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Hb