124401587 M

Monique’s tips week 11

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Je ziet het niet

We willen wel mooier zijn met make-up, maar ook graag dat een ander niet ziet wat erop zit. Uit recent onderzoek van Euromonitor International bleek dat 53% van deconsumenten de voorkeur geeft aan een natuurlijke, frisse, vrijwel onzichtbare make-up, liefst met schone, groene make-upproducten voor elke dag. Zoals de Cosmos Ecocert goedgekeurde beautyproducten van Mádara. Een serie skinteint-producten voor elke dag, van getinte dagcrème tot aan concealer en buildable foundation in tien tinten. Bekijk de collectie op madaracosmetics.nl

Madara Mu Swatches 2022 Skin Equal With Numbers

Langer vers

Wie groenten in de vershoudlade van de koelkast bewaart, doet er goed aan om onder in de lade keukenpapier te leggen. De meeste groenten en fruit geven na verloop van tijd namelijk water af. Het keukenpapier absorbeert dit vocht, waardoor de verse producten minder snel bederven. Vergeet alleen niet het keukenpapier nu en dan te vervangen.

124401587 M

Kleurig en fleurig

Is-ie niet prachtig, de Happydendron met zijn witte bloemen met paarse rand en geel hart? Deze blikvanger bloeit uitbundig in mei en juni. Bijzonder is ook dat de plant door de kweker geënt is op een kalktolerante onderstam. Hij vraagt daardoor geen speciale tuingrond, in tegenstelling tot de gewone rododendrons. De Happydendron behoudt het hele jaar zijn groene blad en is winterhard. Verkrijgbaar bij tuincentra en web-winkels vanaf €35,-.

Den2

Mooiste wandelpad

Dat voldoende beweging belangrijk is, weten we. Wie dat graag doet door te wandelen, kan eens een kijkje nemen op het Stellingenpad. Dit pad is vorig jaar april geopend en nu al uitgeroepen tot mooiste wandelpad van de Benelux. De route loopt door de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel en volgens wandelaars waant u zich in het Nederland van een paar eeuwen terug.

Snapinsta.app 1080 332734812 159235649874152 181499136502485198