Happy Friends Playing Game Of Cards Uno

Monique’s tips week 10

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Bericht aan mezelf

Leuk, een appje aan jezelf, en handig voor een cadeau-idee of om iets te onthouden. Dat kan nu in Whatsapp. Een nieuwe serverside-update heeft deze functie toegevoegd. Simpel, het chaticoontje onderop de Whatsapp startpagina aanklikken en dan ’Nieuw contact’ kiezen. Eigen naam en nummer invullen en klaar. Hallo, jij!

Schermafbeelding 2023 02 23 Om 13.55.23

Hoezenwalhalla

Het begon allemaal met het maken van een knalroze hoes voor haarzelf. Inmiddels is Sifra Geijtenbeek van het label Ukje dagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe hoezen. Want een nieuwe hoes is niet alleen leuk, het geeft kindermeubilair ook een tweede leven. De hoezen passen op alle bekende babymeubels, zoals de Tripp Trapp-kinderstoel van Stokke, de wipstoel van BabyBjörn en de meeste autostoeltjes van Maxi-Cosi en Cybex. Bij de productie krijgen de naaisters een eerlijk loon en daarnaast doneert Ukje 20% van de winst aan charitatieve instellingen als het Ronald McDonald Huis en Compassion. Bekijk het assortiment op ukje.nl.

Ukje Stokke Tripptrapp Wilde Bloemen Geplastificeerd

Uno verkeerd gespeeld

Zijn u en uw familie ook zo dol op het kaartspel Uno? Grote kans dat jullie het al die tijd op een niet correcte wijze gespeeld hebben. De kaarten +2 of +4 zijn natuurlijk favoriet en worden vaak bewaard om de speler terug te pakken die deze kaart voor u oplegt. Maar dat mag dus niet. Wanneer iemand een +2 kaart oplegt, moet de eerstvolgende speler eerst die kaarten pakken en slaat diegene hiermee zijn of haar beurt over. Een +2 kaart mag dus niet beantwoord worden met een +2 kaart. Ook de andere actiekaarten, zoals de beurt-overslaan-kaart en omkeer-kaart, mogen niet direct na elkaar worden gespeeld.

Happy Friends Playing Game Of Cards Uno

Dat uitzicht!

Het nhow Rotterdam hotel zou ook nwow kunnen heten, vanwege het spectaculaire uitzicht op de Rotterdamse skyline en de Erasmusbrug, die ’s avonds práchtig is verlicht. Een zeer gastvriendelijke plek in een romantische ambiance, om even te onthaasten. Het voortreffelijke uitgebreide ontbijt (op bed) zal daaraan bijdragen. De sfeervolle en drukbezochte Gastrobar Elvy, op de zevende etage met dakterras, biedt heerlijke gerechten en cocktails. Verder heeft het een hotel een eigen sauna, met eveneens dat geweldige uitzicht. Kortom: genieten geblazen! nhow-hotels.com

Schermafbeelding 2023 06 16 Om 13.36.05