Mnd3

Monique’s tips: verschoonmand is dé nieuwe trend

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Voetballer het theater in

Een komedie over sterven, met Jim Bakkum en Thomas Höppener. In Showmeister krijgt topvoetballer Mario te horen dat hij nog maar een jaar te leven heeft. Hij laat het voetballen achter zich en stort zich op een theatershow over zijn leven. Theaterleider Fabio zit niet te wachten op dit soort ’plat’ entertainment, maar hij moet wel, want hij zit met steeds legere zalen. Het stuk levert daarmee een titanenstrijd op tussen twee heel verschillende werelden. Nog t/m 16 maart 2024 toert Theater Oostpool door het land met Showmeister. Meer info op oostpool.nl

Showmeister Theater Oostpool Foto Elza Jo Staand 002

Nieuwe trend: de verschoonmand

Net een tikkie chiquer, deze Little Moon verschoonmand op de commode, in plaats van een plastic kussen. En later kan de mand dienen als opbergmand, voor knuffels bijvoorbeeld. De mand is gemaakt van milieuvriendelijk geweven katoen en is extra groot. Door het zachte materiaal is ’ie opvouwbaar, dus makkelijk meenemen. Het bijbehorende matrasje is extra dik en heeft een waterdichte matrashoes van 100% biologisch katoen. Lekker zacht! Bekijk de mand op littlemoonshop.nl.

Little Moon Verschoonmand

Little Moon Verschoonmand

Inclusief extra dik matras en matrashoes

De evolutie van hondenspeelgoed

Hondenspeelgoed is meer dan alleen een bron van vermaak voor onze trouwe viervoeters. Het speelt een cruciale rol in hun fysieke, mentale en emotionele welzijn. Hun speelgoed heeft zich door de jaren heen daarom ontwikkeld van eenvoudige speeltjes tot geavanceerde, duurzame, interactieve en intelligentiebevorderende items. Ze dagen de geest van de hond uit, stimuleren deze en helpen zo verveling en destructief gedrag te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan puzzelspeelgoed, waarbij de hond op zoek moet naar een koekje, of speelgoed dat reageert op hun acties, zoals automatische ballenwerpers.

De lente komt!

Het duurt nog even, maar toch: de lente komt! En dat begint al een beetje op 20 januari, want dat is de derde zaterdag in januari en dus Nationale Tulpendag. Het is de officiële inluiding van het snijtulpenseizoen, dus haal de vazen maar uit de kast en vul ze met deze vrolijk gekleurde voorjaarsbloemen. Mazzelaars die dan in Amsterdam zijn, kunnen die dag vanaf 13.00 uur gratis tulpen plukken op een gigantische pluktuin op het Museumplein, onder muzikale begeleiding. Gewoon kijken mag ook, maar op is op! Kijk voor meer informatie op tulpentijd.nl

657ac4b0de7b1

Jouw run, jouw muziek

Tijdens het hardlopen vinden veel mensen het heerlijk om naar muziek te luisteren. Zo kom je lekker in een ritme en het kan nét dat duwtjes in de rug zijn. Maar u wilt natuurlijk ook alert zijn op uw omgeving. De oordopjes van Shokz zijn hier speciaal voor ontworpen. Deze draagt u namelijk niet in, maar vlak voor het oor. Doordat ze rusten op uw jukbeenderen wordt het geluid via trillingen doorgestuurd naar uw gehoorzenuwen. Shokz OpenMove, €89,00 via Coolblue.