Portrait Of Delighted Lady Luck Lucky Triumph Raise Fists Close Eyes Content Rejoice Scream Shout Yeah Mover Move In Settlement Loan Beautiful Bun Trendy Stylish Sweater Isolated On Blue Background

Monique’s tips: sleutels kwijt? Zó vind je ze terug!

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Eropuit met Pasen

Tuurlijk kunnen we de hele dag eieren zoeken of eten, maar er is met Pasen genoeg te doen. De traditionele paasvuren bezoeken bijvoorbeeld, in onder meer Espelo en Oldenzaal. In Denekamp is er het traditionele paastakslepen, dat eindigt in een toneelspel. En dan zijn er nog de gezellige paasmarkten, zoals in Den Haag en Valkenburg, in Zandvoort zijn paasraces en voor de muziekliefhebber zijn er diverse paasfestivals. Doe ideeën op op de site wattedoenin.nl onder vakanties en feestdagen.

138994420 M Normal None

Warm en zacht

Het hoofdkussen van De Witte Lietaer heeft een optimale isolatiewaarde doordat het is gevuld met het allerbeste eendendons aangevuld met 10% veertjes, en dat zorgt voor een zalige nachtrust. De veertjes geven weerbaarheid aan het kussen terwijl het dons zorgt voor warmtebehoud en volume. De tijk bestaat uit 100% katoen voor een goede luchtafvoering en slaaphygiëne. De Witte Lietaer gebruikt enkel RDS-gecertificeerd dons en levert hoofdkussens aan vijfsterrenhotels.

Pasen is eieren zoeken

Eieren verstoppen met Pasen is een leuk tijdverdrijf met kinderen. Maar waarom doen we dat? Een theorie is dat het een Germaanse traditie was om eieren in akkers te verstoppen, met het idee dat de akkers daardoor vruchtbaarder werden. Eieren zijn namelijk het symbool van vruchtbaarheid. De Germanen leefden zo’n 2.000 jaar geleden, dus dat zijn nogal wat verstopte eieren…

72028593 M Normal None

Leestip

Lekker lezen in het lange paasweekend in Onderstroom, de nieuwste thriller van bestsellerschrijfster Linda Jansma. Twee jaar geleden verloor Hester op gruwelijke wijze haar dochter Insa. Dat heeft haar kapotgemaakt, maar net als ze weer een beetje opkrabbelt, wordt er weer een meisje vermoord. Is er een verband tussen beide meisjes? Uitgever De Crime Companie.

Waar zijn mijn sleutels?

Altijd van alles kwijt? Niet meer met de nieuwste kleurrijke Smart Finder, van het Rotterdamse merk Fresh ’n Rebel. Hang ’m aan jouw sleutelbos, tas, paasei of zelfs huisdier en lokaliseer ’m met de Zoek Mijn-app op jouw iPhone, iPad, Mac of de Zoek Items-app op de Apple Watch. De water- en stofdichte Smart Finder heeft een verwisselbare kleurrijke bumper en een speaker.