Pickleball

Monique’s tips: doei padel, dít is de nieuwe racket-rage van 2024

Wekelijks de nieuwste producten, handige weetjes, interessante onderzoeken en meer.

Op zoek naar beter leven

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent: op zoek naar een beter en gezonder leven. De app Happier helpt daarbij. Het is een praktische lifestyle-app die jou helpt handvatten te vinden om relaxter door het leven te gaan en nieuwe gewoontes aan te leren, te beginnen met kleine stappen.

51378723 M

Kunstig opgeborgen

Een nieuw jaar, dus er moet opgeruimd worden. Gooi weg wat weg kan, dan kan de rest in de kunstige Storage Boxen van de Dutch Design Chair. Het merk staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Er zijn ook kartonnen krukjes, whiteboards en tegeltjes voor aan de muur. Met keuze uit meer dan 20 designs, zoals de Golden Paradise of Cockatoo and Pomegranate en Hummingbirds. Prijs vanaf €19,95 via.dutchdesignbrand.com.

Nieuwste racket-rage

Na padel is het uit Amerika overgewaaide pickleball de nieuwste racket-rage. Pickleball is een combinatie van badminton, tafeltennis en tennis. Het kunststof racket (palet) is vergelijkbaar met dat van padel en het wordt op ongeveer een vierde van een tennisbaan gespeeld, met een harde bal. Deze sociale sport is makkelijk te leren en kan zo intensief gespeeld worden als u zelf wilt. Perfect voor jong en oud!

Pickleball

Gemakkelijk koken

Hij kan hakken, snijden, raspen, pureren en zelfs deeg kneden en is toch klein en handzaam. En gemakkelijk te bedienen. De compacte foodprocessor Kenwood MultiPro Go maakt zelf koken gemakkelijker en leuker, dus ga eens vaker de keuken in dit jaar. De foodprocessor is er in twee frisse kleuren en werd door de Consumentenbond beoordeeld als beste koop en beste uit de test. Prijs €84,90.

Leestip

De nervus vagus is een lange zenuw die ons brein verbindt met belangrijke organen als darmen, hart en longen. Traumatherapeut Cheryl Llewelyn laat in Chakra’s En De Nervus Vagus zien hoe het chakrasysteem en de nervus vagus in harmonie samenwerken. Ze leer je signalen van jouw zenuwstelsel te herkennen en geeft praktische oefeningen om die te kalmeren en stress en angsten te verlichten. Uitgeverij Altamira.

Cheryl Llewelyn