Celebrities Gather At Richie Akiva's 10th Annual After Met Gala After Party

ZIEN: het modespektakel ging door, en hoe!

Hoewel het natuurlijk allemaal draait om de kostuums tijdens het Met Gala, waren de outfits bij de afterparty’s zelfs nóg gewaagder. Daar leken de sterren veelal hetzelfde te denken; hoe bloter, hoe beter.

Feestbeest

Het Canadese model Coco Rocha was zo verliefd op haar enorme creatie van tule, dat ze maar liefst vier afterparty’s bezocht. Zo kon iedereen haar zien stralen in dit kunstwerk van Christian Siriano.

Cardi B's Gala After Party With Revolve And Fwrd At Silencio Ny

Terug in de tijd

Net als tijdens het Met Gala droeg Kendall Jenner op de afterparty ook een vintage jurk van Givenchy, ontworpen door Alexander McQueen. Dit keer een creatie uit het jaar 1997, die van haar een sprookjesachtige verschijning maakt.

Celebrity Sightings In New York City May 07, 2024

Hips Don’t Lie

Shakira’s heupen liegen niet in deze gewaagde outfit. Hoewel ze over een kleine drie jaar de 50 aantikt, gaat ze met deze sexy verschijning terug naar haar twintiger jaren.

Celebrity Sightings In New York May 6, 2024

Vintagestuk

In tegenstelling tot Doja Cat draagt Emily Ratajkowski wel een beha en string, die zelfs op maat gemaakt zijn. De nietsverhullende ’jurk’ is niet zomaar een lap stof, maar een heus vintagestuk van Givenchy uit 1998. Veel geld waard dus, al zal u dat niet gelijk denken…

Celebrity Sightings In New York May 6, 2024

Creabea

Alle ogen op Janelle Monáe. Letterlijk. Voor haar minirok werden honderden cartoonogen gebruikt, die vergroot terugkwamen in haar top en als een soort onhandige zonnebril. Een tien voor creativiteit!

Celebrities Gather At Richie Akiva's 10th Annual After Met Gala After Party

Free the nipple

Waarschijnlijk wilde ze graag opvallen of het merk Vetements promoten, maar echt een functie hadden haar doorschijnende top en broek natuurlijk niet. Free the nipple (en de rest) moet Doja Cat gedacht hebben…

Doja Cat Commands Attention At Richie Akiva's 10th Annual The After Met Gala After Party