2023 Baby2baby Gala Presented By Paul Mitchell Red Carpet

ZIEN: dít doet liefdesbreuk met Lori Harvey

Maar liefst 800 mensen kwamen bijeen voor het Baby2Baby Gala. Daaronder grote sterren, die hun meest galawaardige outfit tevoorschijn toverden. Een feestelijke avond, waarop ruim twaalf miljoen dollar werd opgehaald voor kinderen die in armoede opgroeien.

Nog altijd Barbie-hype

Alessandra wil duidelijk nog geen afscheid nemen van de Barbie-hype en verscheen in een enorme roze jurk met sleep. Ze zette het roze zelfs door in een clutch in de vorm van een strik. Het geheel heeft zelfs iets prinsessenachtigs.

2023 Baby2baby Gala Presented By Paul Mitchell Red Carpet

Schattig

Even wat anders dan drama, glitter en glamour: Olivia Wilde koos voor een schattig stippendesign. Wel meer alledaags dan de overige jurken, maar door de lengte en bijzondere strik zeker galawaardig.

2023 Baby2baby Gala Presented By Paul Mitchell Red Carpet

Gothic twist

Ondanks de naam van het gala koos Kim Kardashian voor een allesbehalve babyachtige jurk. Ze verscheen in een sexy kanten robe met een gothic twist. En daar past de wetlook, een kapsel alsof je net uit de douche komt, perfect bij.

Schermafbeelding 2023 12 01 Om 14.28.14

Award voor Salma

Salma Hayek liet haar vrouwelijke rondingen prachtig uitkomen in een nauwsluitende jurk. De subtiele glinstering maakt het feestelijk en dat komt goed uit, want Salma werd geëerd met de Giving Tree Award voor haar inzet.

Schermafbeelding 2023 12 01 Om 14.27.55

Verbluffend

Hoewel sommigen zich na een liefdesbreuk liefst in bed verstoppen met chocolade, maakte Lori Harvey juist een waanzinnige rentree op het Baby2Baby Gala. Ze zag er geweldig uit in een ontwerp van Defaïence, ondanks de breuk met Snowfall-acteur Damson Idris eerder die week.

2023 Baby2baby Gala Presented By Paul Mitchell Red Carpet