Schermafbeelding 2023 09 24 Om 18.05.54

ZIEN: celebs kiezen voor prachtige galajurken

Er hingen donkere bewolken boven het filmfestival van Venetië. Waar normaliter tientallen Hollywoodsterren naar Italië afreizen, was het nu een karig groepje. Dat komt door de staking in Hollywood. Wie lid is van de stakende vakbond mag even niets doen. De sterren die er wél waren, maakten gelukkig veel goed.

Sexy én stoer

Georgia May Jagger is dan wel niet in de voetsporen van haar vader getreden, toch geeft ze met deze outfit een knipoog naar het rock-’n’-roll-imago van Mick. De donkere jurk is een combinatie van sexy, feestelijk én stoer.

"ferrari" Red Carpet The 80th Venice International Film Festival

Feestelijk

De donkere wolken verdwenen abrupt toen Isabelle Huppert haar voet op de rode loper zette. Ze maakte er een waar feestje van met deze uit zilveren franjes bestaande creatie. Of het mooi is, is een tweede, maar het toverde een lach op ieders gezicht.

"maestro" Red Carpet The 80th Venice International Film Festival

Klasse

Bij een festival in Italië hoort een ontwerp uit Italië, moet Adriana Lima gedacht hebben. Ze liet zich kleden door Pinko en dat resulteerde in een nauwsluitende jurk die feestelijkheid en klasse uitstraalt.

"maestro" Red Carpet The 80th Venice International Film Festival

Bruid

Het leek even of men op de bruiloft van Bella was beland. De japon inclusief sleep, die redelijk in de buurt komt van een sluier, kan zo voor bruidsjurk doorgaan. Hij zit haar als gegoten.

"priscilla" Red Carpet The 80th Venice International Film Festival