Rode Loper Gouden Kalveren

ZIEN: BN’ers halen alles uit de kast voor gala

Acteurs en filmmakers kijken ieder jaar weer uit naar het gala van de Gouden Kalveren. Daar worden de beste hoofdrollen, bijrollen en producties geëerd met een prachtig beeldje. Een feestelijke avond dus, met veel prachtige outfits.

Glitter & glamour

Dat Imanuelle van flink uitpakken houdt, is niets nieuws. Een avond als deze is voor haar dus dubbel feest. Ze maakte van zichzelf de parel van de avond met een galajurk bezaaid met pailletten en diamanten.

Rode Loper Gouden Kalveren

Koninklijk

Een glimlach van oor tot oor, die ze vast nog lang wist vast te houden. Want Reneé nam de prijs voor beste actrice mee naar huis. Met de armversiering straalt haar outfit iets koninklijks uit en dat past bij haar overwinning. Alleen ’t kroontje mist nog…

Schermafbeelding 2023 10 20 Om 17.34.16

Klassiek

Over de kleur van Bianca’s keuze in combinatie met het glanzende stofje was iedereen vol lof. De jurk zelf is wat klassiek en daar moet je van houden. De een vond het prachtig, de ander een tikkeltje oubollig.

Rode Loper Gouden Kalveren

Chic én casual

Wellicht denkt u: Soundos, waarom die sneakers en geen pumps? Met het besef dat zij de avond presenteerde en dus heel wat stappen moest zetten, is het wellicht beter te begrijpen. En tegenwoordig kan een combinatie van chic en casual prima.

Rode Loper Gouden Kalveren

Tweedelige set

Een geschikte outfit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Georgina koos voor een tweedelige set, waardoor ze in één klap klaar was. Mooi in het goud, wat het lekker feestelijk maakt.

Rode Loper Gouden Kalveren

Hoge laarzen

Als je naar Isa kijkt, krijg je toch enorm zin in het najaar waarin we lekker weer lange laarzen en glitter & glamour kunnen dragen? De metallic stof in combinatie met de leren laarzen zorgen voor een stoer plaatje.

Rode Loper Gouden Kalveren

Gedurfd

In Hollywood is het heel normaal: outfits die weinig overlaten aan de verbeelding. In Nederland wat minder. Toch durfde Sigrid het op een subtiele wijze aan met haar doorschijnende top. Maakt de outfit wel gelijk een stuk aparter.

Rode Loper Gouden Kalveren

Showstopper

Ondanks haar nominatie voor Beste Actrice nam Frieda geen beeldje mee naar huis. Maar wel de prijs voor de meest bijzondere outfit van de avond. De vele franjes en kleuren maakten van haar een showstopper in positieve zin.

Rode Loper Gouden Kalveren