Vogue World: London 2023 Arrivals

Wil je zien: celebs kiezen voor waanzinnige outfits tijdens Vogue event

De London Fashion Week trapte op een stijlvolle manier af, met het evenement Vogue World. Tientallen sterren kwamen bijeen om het Britse modetalent te vieren en dat deden ze in bijzondere en soms zelfs dramatische creaties.

Dramatische look

Het 29-jarige model Winnie Harlow wist alle ogen op zich te richten in haar opvallende creatie. De zwartfluwelen jurk zat als gegoten en de witte cape maakte haar ietwat dramatische look helemaal af.

Vogue World: London 2023 Arrivals

Gedurfd

U kunt zich vast voorstellen dat er zelfs dagen ná haar entree nog gesproken werd over Jodies verschijning. Het leek alsof ze vergeten was haar onderstuk aan te doen, maar niets is minder waar. Érg gedurfd.

Schermafbeelding 2023 10 06 Om 15.34.27

Babybuik

Sienna Miller zorgde voor het gesprek van de avond toen ze zelfverzekerd haar groeiende babybuik toonde in een ontwerp van Schiaparelli. De in het oog springende volumineuze rok heeft bijna iets weg van een overvolle luier.

Vogue World: London 2023 Arrivals

Goede smaak

Hoewel Kate Winslet er niet zo uitsprong als andere aanwezigen, liet ze wel zien wat goede smaak is. Het kostuum staat erg stijlvol. En omdat het rust uitstraalt, kon de visagist lekker losgaan en de make-up flink aandikken.

Vogue World: London 2023 Arrivals

Verenoutfit

Als er één avond is waar men met een gerust hart in een dramatische outfit kan verschijnen, is het deze wel. Dus vandaar Alexa’s ietwat vreemde outfit vol veren. Met de torenhoge zwarte lakpumps en de handschoenen deed ze er nog een schepje bovenop.

Schermafbeelding 2023 10 06 Om 15.40.05

Bruidsjurk

Er ontbreekt alleen nog een sluier, dan had deze jurk zo door kunnen gaan voor bruidsjurk. Begrijpelijk dat Rita Ora half gedraaid poseert, want het rugwerk maakte deze jurk nog verbluffender.

Schermafbeelding 2023 10 06 Om 15.34.07