95th Annual Academy Awards Arrivals

Terugblik: dít zijn de mooiste outfits van afgelopen jaar

2023 trapte af met veel premières en grandioze gala’s. Vanaf mei tot september gooide een staking in Hollywood roet in het eten. Daarna kwam verlossing en werden de rode lopers weer uitgerold. Dít zijn de mooiste outfits van het jaar.

Denim

Denimliefhebbers zullen deze outfit van Anne Hathaway niet snel vergeten. De rok met dromerige print geeft met de rits en de broekzakken een speelse knipoog naar de spijkerbroek. Leuk is ook de top in net weer een andere kleur, maar met ook een dromerig dessin.

2023 Cfda Fashion Awards Arrivals

Naakte jurk

Als topmodel volgt Alessandra Ambrosio een strikt dieet. Niet altijd even leuk, maar daardoor staat een zogeheten naakte jurk als deze haar wél fan-tas-tisch. U begrijpt vast dat ze hoofden liet draaien.

Amfar Gala Cannes 2023 Arrivals

Sexy

In dit rijtje mag ’onze’ Bettina Holwerda niet ontbreken. De Nederlandse musicalster stal de show in een sexy robe van Rosalie Boonstra. Het kanten decolleté en de hoge split maken het spannend, terwijl de handschoenen en sleep voor lekker wat drama zorgen.

Schermafbeelding 2024 01 05 Om 15.13.09

Discobal

Ik ben een discobal, zo sprankelend dat mensen om mij heen kunnen dansen’, zei Eva Longoria over deze verschijning. Wel een erg mooie discobal dan, want haar jurk was een waar kunstwerkje.

95th Annual Academy Awards Arrivals

Barbie

Voor Margot Robbie was het een topjaar met de release van de Barbiefilm waarin zij de hoofdrol speelt. Deze jurk is een-op-een de jurk van een barbiepop uit 1960, tot het roosje op de rok en de zakdoek van tule in haar hand aan toe.

U.s.: Barbie Premiere In Los Angeles

Op rozen

Zendaya zat het afgelopen jaar (letterlijk) op rozen. En daar past deze Valentinojurk met maar liefst 190 bloemen natuurlijk perfect bij. Prachtige kleur bij haar teint en bovendien accentueert de jurk haar mooie figuur.

29th Annual Screen Actors Guild Awards