Street Style Paris Fashion Week Womenswear Fall Winter 2023 2024 : Day Eight

Stop deze stijl: sterren kiezen massaal voor dierenprint

Grote namen als Christina Aguilera en Jennifer Lopez zijn een goede graadmeter om in te schatten of een trend wel of niet aanslaat. Als zij het dragen, duurt het waarschijnlijk niet lang meer voordat het terug te zien is in het straatbeeld. Met dit gegeven wordt het tijd om de dierenprint in huis te halen: van zebra tot panter.

Extreem

Gelukkig is dit niet haar alledaagse outfit, Jennifer trok dit aan voor een talkshow. Wellicht alsnog een tikkeltje overdreven met de verschillende prints en tierelantijntjes, maar je moet iets doen om eruit te springen. Of heeft J.Lo dat niet meer nodig?!

Celebrity Sightings In New York May 03, 2023

Twee in één

Aisha Hinds lukte het om twee trends te combineren: die van de tweedelige set én de dierenprint. En dat leverde een erg stijlvolle verschijning op, die ze helemaal eigen maakte met het bijzondere hoofddeksel en de bril.

The Perfect Find Centerpiece Screening At American Black Film Festival

Voor buiten en binnen

Omstanders keken op: waar zijn de armen van Madison Bailey gebleven? Geen zorgen, de Outer Banks-actrice had haar jasje over haar schouders gehangen. Ze kocht ’m als set met de jurk. Zo is ze op straat matchend gekleed en kan ze op de dansvloer de jas achterwege laten.

Variety Power Of Young Hollywood Arrivals

Makkelijk én leuk

Wie het lastig vindt om zo’n print te combineren, kan een voorbeeld nemen aan Christina Aguilera. Zij hulde zich in een jumpsuit, waardoor ze niet urenlang hoefde te zoeken naar de juiste combinatie. Een paar pumps erbij en een zwarte mantel, en klaar om te gaan.

Schermafbeelding 2023 09 17 Om 12.34.58

Verrassende combi

Eerder kon u in Weekend al lezen dat tweedelige sets helemaal hip zijn. Zendaya doet daar een schepje bovenop met óók haar boots in dezelfde print. Het is een verrassende combi. De blazer staat chic en krachtig, het broekje speels en de beha en laarzen maken het sexy.

Street Style Paris Fashion Week Womenswear Fall Winter 2023 2024 : Day Eight

Foto’s: Getty Images