Kylie Minogue Rood

Shop deze stijl: sterren schitteren in het rood

Hoewel de winkels momenteel volhangen met Barbie-roze kleding, maakt deze kleur dit najaar plaats voor vurige rode kleuren. Of je nu voorzichtig met een tasje begint of jezelf meteen van top tot teen in een rood pak hijst, alles is goed. Laat je inspireren door deze bekende dames en shop de stijl die jou het meest aanspreekt.

Rood én roze

Barbie-roze hoeft niet regelrecht de vuilnis-bak in. Jenna Dewan laat zien dat roze en rood prima samengaan. De pantalon straalt klasse uit, terwijl ze met het doorschijnende bloesje een ondeugende knipoog geeft.

Celebrity Sightings In Los Angeles June 07, 2023

Van top tot teen

Toegegeven: als er een trend is, is de kans groot dat Amanda Holden er al in rondloopt. Zo ook dit keer. Hoewel ze keurig van top tot teen in het rood is, werd haar outfit ook bekritiseerd: ’Te veel tierlantijntjes.’

Celebrity Sightings In London May 11, 2023

Rood leer

Als er gesproken wordt over zogeheten influencers, gaat het vaak om meiden tussen de twintig en veertig jaar. Maar Kylie Minogue is zelfs met haar 55 jaar nog een heuse trendsetter. Ze koos voor een stoere leren jumpsuit met bijpassende pumps en lakte zelfs haar nagels rood.

Celebrity Sightings In New York City June 19, 2023

Zakelijk

Een afspraak voor een zakelijke deal? Hayley Atwell haalt ’m zo binnen, want met deze knalrode outfit straalt de actrice enorm veel kracht en overtuiging uit. De blouse staat ietwat slobberig, maar oversized is ook nog altijd een trend.

Celebrity Sightings In London June 22, 2023

Details

Als hoofdrolspeelster in de nieuwe Barbie-film is Margot Robbie de grootste aanstichtster van de roze golf die momenteel over ons heen komt. Toch omarmt ze de komende trend ook met een ultrakort korsetjurkje, rode sandaaltjes en een bijzonder tasje.

Celebrity Sightings In London July 12, 2023

Foto’s: Getty Images