Jennifer Lopez

Shop deze stijl: sterren in hun vakantiekloffie

Meestal wordt er in de zomervakantie hard doorgewerkt door actrices, maar in Hollywood hebben ze massaal hun werk neergelegd. Door de staking konden ze deze zomer dus volop genieten van zon, zee en strand. Deze filmsterren, modellen en ontwerpers showen hun vakantieoutfit. Zit er iets tussen wat u aanspreekt? Shop de stijl!

Sexy maar toch gepast

Op het podium zien we Jennifer Lopez regelmatig in een uitdagende outfit, maar ook op vakantie mag er van haar wel wat spanning inzitten. De pantalon met bloemborduursels zit haar als gegoten. De bikinitop staat sexy, maar met de blouse hield ze het toch redelijk gepast.

The American Singer And Actress Jennifer Lopez Looks Chic And Stylish Pictured Shopping Through Town Followed By Her Entourage During Her Summer Holidays In Capri.

Comfortabel

Het lijkt erop dat Lori Harvey en haar vriend Damson Idris hun outfit op elkaar afgestemd hebben. Beiden kwamen ze in het beige voor de dag. De maxi-jurk geeft een ultiem vakantiegevoel: lekker comfortabel maar toch stijlvol. 

Damson Idris Et Sa Compagne Lori Harvey Accompagnée De Sa Mère Marjorie Bridges Et Ses Deux Frères Wynton Et Broderick Harvey Jr. Se Promènent Dans Les Rues De Saint Tropez

Details

Het dagje shoppen van Julianne Hough is duidelijk geslaagd. Dat deed ze in een kort spijkerbroekje met een keurige blouse erop. Door het wit komt haar bruine teint extra goed uit. En op details is gelet: het tasje matcht perfect met haar riem.

Celebrity Sightings In Los Angeles August 13, 2023

Luchtig

Het is bloedheet, maar u verschijnt liever niet met blote benen… Dan is deze outfit van Ariana Madix de oplossing. Door de gehaakte stof is het luchtig, maar loopt u toch enigszins gekleed over straat.

Ariana Madix Spotted In Casual Attire Heading To A Meeting In An All White Ensemble

Donker

Iedereen weet dat zwart warmte aantrekt, maar dat lijkt Heidi Klum niet te weerhouden om tóch een zwarte jurk uit haar koffer te halen. Ondanks de gekleurde bloemen oogt het wat somber. Met het slippertje maakt ze het wel iets meer zomers.

Celebrity Sightings In Paris July 3, 2023

Matching

Twinning is winning, moeten Maria Tailor en haar dochter Amelle hebben gedacht. De onderneemster verscheen in een kleurrijke tweedelige set, waar dochterlief een top van aanheeft. Erg leuk.

Schermafbeelding 2023 08 17 Om 11.00.03 1