Celebrity Sightings In New York City February 27, 2023

Shop deze stijl: een najaar vol gebreide kleding

We moeten er nu toch echt aan geloven… De zomerkleding heeft plaatsgemaakt voor onze wintergarderobe. Met fijne breisels blijft u dit najaar lekker warm. Denk aan een fluffy stoffen, kabelgebreide truien of een gebreid kledingstuk dat oversized valt.

Niet één, niet twee, maar drie trends in één outfit. Amanda Holden omarmt de knitwear-trend, maar vinkt hiermee ook gelijk de co-ord-trend af. Ook lange laarzen zijn dit najaar weer helemaal trendy.

Celebrity Sightings In London October 30, 2023

Oversized

Dat oversized ook dit najaar een trend blijft, bewijst Katie Holmes met haar losvallende trui. Nu kan zo’n trui snel slobberig ogen, maar de actrice maakte er juist een stijlvol geheel van door er een mooie cargobroek onder te dragen, afgemaakt met een paar pumps.

Celebrity Sightings In New York City April 12, 2023

Statement

Het mag duidelijk zijn dat Eva Longoria wel van een statement houdt. Zij koos voor een set in de kleur van de liefde, wat in combinatie met het strakke kapsel en de pumps power uitstraalt.

Celebrity Sightings In Paris September 29th, 2023

Anders dan anders

Zoals men van haar gewend is, liet Gigi Hadid zich weer van haar stijlvolle kant zien. De rok en trui zijn qua kleur mooi op elkaar afgestemd. En door de bijhorende handschoenen, bijzondere split  en knallende hakken is het anders dan anders.

Celebrity Sightings In New York City February 27, 2023

Tijdloos

U kunt kiezen voor een simpel breisel dat u na dit seizoen kunt weggooien, of u investeert net als Priyanka Chopra in een luxueus ogend kledingstuk van goede kwaliteit. Doe dit dan wel in een tijdloze kleur als bijvoorbeeld grijs, dan kunt u ’m volgend jaar nogmaals aan.

Celebrity Sightings In New York City May 04, 2023

Stijlvolle toevoeging

Nu is Winnie Harlow hier niet het perfecte voorbeeld van een warme outfit, maar denk er even een broek of dikke panty bij… De blouse zorgt ervoor dat het geheel geen koude lucht doorlaat en is tegelijkertijd een stijlvolle toevoeging aan deze heerlijke trui.

Street Style Paris Fashion Week Menswear Spring/summer 2024 : Day Four