British Vogue's 2023 "forces For Change" Party Arrivals

Op de loper: Rita Ora in beste naakte jurk ooit

Lang legden acteurs in Hollywood hun werk stil, maar na bijna vier maanden is de grote staking dan eindelijk voorbij. Dat betekent weer volop premières en dus rode lopers met sterren die staan te popelen om zich van hun beste kant te laten zien.

Schattig met een ondeugende knipoog

De snit, het kraagje, ze ogen schattig en keurig. Maar het doorschijnende stofje is toch wel een tikkeltje ondeugend, hoewel Penélope’s stylist er ook de plank mee misslaat. De body die ze eronder draagt is namelijk te licht voor haar huidskleur, waardoor ’ie wel erg opvalt…

The 2023 Gotham Awards

Sweater weather 2.0

Chloe Bailey tilt de term ’sweater weather’ naar een hoger plan. Zij kwam in een heerlijke wollen jurk, maar dan wel op stijlvolle wijze. De capuchon is een knipoog naar de sweater en hoodie. En dan nog de sleep, die het geheel echt wat extra’s geeft.

World Premiere Of Amazon Prime Video's "candy Cane Lane" Arrivals

Hoofdprijs

Als er een prijs bestond voor de beste naakte jurk aller tijden dan ging die absoluut naar David Koma. Hij ontwierp deze transparante jurk van Rita Ora, waar zwarte bloemen haar borst strategisch bedekken. Helemaal bijzonder is het maskerachtige accessoire.

British Vogue's 2023 "forces For Change" Party Arrivals

Volgens de trend

Gebreide kleding is het helemaal dit najaar, dus wat dat betreft zit Tilda Swinton goed. De kleur staat haar mooi en het kraagje is een leuk detail. Toch mist deze look pit. Wat statement-oorhangers en een glittertasje hadden niet misstaan.

20th Marrakech International Film Festival : Day One

Glitter & glamour

Het mag duidelijk zijn dat Jessica Chastain erg blij is dat alles weer aan de gang is. Zij maakte een onvergetelijke comeback in een glitterpak. Alleen vonden sommigen het wel erg overdreven: ’Ze lijkt wel een levensecht kerstobject.’

20th Marrakech International Film Festival : Day One

Verkeerde stof?

Natalie kon eindelijk weer ’ns de bloemetjes buiten zetten, letterlijk. De snoezige bloemetjes-print viel erg in de smaak, maar niet iedereen begreep waarom Dior voor zo’n gekreukte stof koos.

The 2023 Gotham Awards