18th Rome Film Festival 'diabolik' Premiere

Monica Bellucci: fantastisch op elke leeftijd

Tutti bekend Italië verzamelde zich voor het twaalfdaagse filmfestival in Rome. Met modestad Milaan maar zo’n 575 kilometer verderop is het niet gek dat de outfits om door een ringetje te halen waren. Althans, op die van een enkeling na dan…

Neutraal

Isabella Rossellini mocht op de openingsdag van het festival een oeuvreprijs in ontvangst nemen ter ere van haar indrukwekkende filmcarrière. Zelf eerde ze met haar outfits de insectenwereld. Zoals met deze mooie neutrale look, waar tientallen gouden bijen overheen krioelen.

Rome Film Fest 2023

Fluweel

Sting kon zijn ogen niet van zijn vrouw afhouden. Trudie Styler zag er beeldig uit in deze glamoureuze, blauwfluwelen jurk met rode verrassing aan de binnenzijde van de rok. De popzanger hield het zelf bij een simpele, maar stijlvolle outfit.

Schermafbeelding 2023 11 10 Om 13.57.21

Details

De outfit van Miriam Leone heeft zóveel details dat we bijna niet weten waar te beginnen. De satijnen rok met bloemen combineert ze met een bruine top met open rug. En nee, die ellenlange vlecht komt niet uit haar haar. Die hoort bij de kraag! Het is wat veel, maar het staat de duidelijk zwangere Italiaanse actrice prachtig.

Schermafbeelding 2023 11 10 Om 13.57.53

Très chic

Van top tot teen in smaragdgroen is très chic, bewijst Juliette Binoche. Voor de première van haar nieuwe film droeg de Française een outfit van Prada. Ondanks dat de stof er wat zwaar uitziet en de rok misschien wat groot lijkt, is het totaalplaatje schitterend.

La Passion De Dodin Bouffant Rome Film Festival

Stijlvol

Meerdere avonden was Monica Bellucci, zoals we van haar gewend zijn, een plaatje om te zien. Deze grijze jurk die haar rondingen omarmt, is daar een goed voorbeeld van. De 59-jarige Italiaanse actrice is het levende bewijs dat leeftijd maar een cijfer is en je er altijd fantastisch uit kunt zien.

18th Rome Film Festival 'diabolik' Premiere

Uit de toon

Het lijkt wel alsof Zucchero per ongeluk de rode loper op is gelopen. De Italiaanse zanger ziet er tamelijk sjofel uit in deze alledaagse outfit. Hij valt behoorlijk uit de toon bij de overige pracht en praal die voorbijkwam.

Zucchero Sugar Fornaciari Rome Film Festival