Schermafbeelding 2023 06 16 Om 13.10.36

Mode – Het Musical Awards Gala

Het Musical Awards Gala staat garant voor een avond vol prachtige muziek, emotionele speeches en geweldige jurken. Voor de 21ste editie was bekend Nederland weer op-en-top gekleed. De rode loper werd gedomineerd door glitter en hints naar de natuur.

Willemijn Verkaik

Musical Awards Gala

We weten niet wie er meer schitterde, de opgepoetste awards of Willemijn? De zangeres en musicalactrice zag er bijna koninklijk uit in een prachtige jurk van ontwerper Tommy Driessen.

Lone van Roosendaal

Musical Awards Gala

Marilyn Monroe, ben jij dat? Lone brengt de glamour van de vorige eeuw helemaal terug met deze geweldige look. Het haar, de make-up, de veren aan de mouwen, de hoge split. Werkelijk alles klopt.

Jasmine Sendar

Musical Awards Gala

De blauwe glittertop van Jasmine brengt ons helemaal terug in discosferen. Mooi in combinatie met de rustige zwarte rok. Gelukkig is er ook nog een klein streepje huid te zien dat het geheel een beetje sexy maakt.

Pia Douwes

Musical Awards Gala

We moesten twee keer kijken, maar het zijn echt lieveheersbeestjes die over de jurk en clutch van Pia kruipen. De musicalster straalde in deze creatie van Oso Couture, al mocht ze helaas geen award mee naar huis nemen.

Anne-Marie Jung

Musical Awards Gala

Anne-Marie liet ons op de rode loper nog even gissen naar wat ze nou onder deze roestbruine mantel verborgen had. Maar de buitenkant is ook al puur genieten. Van de diamanten in haar haar tot haar matchende rode lippen, peep-toe hakken en het minihandtasje. Geweldig!

Chazia Mourali

Musical Awards Gala

Of het helemaal gala is, dat betwijfelen we. Maar voor een dramatisch effect zorgde deze zwarte kaftan met grote wit-blauwe bloemen van Chazia zeker. En met deze pose kan ze zo in Titanic De Musical.

Euvgenia Parakhina

Musical Awards Gala
Musical Awards Gala

Zoals we van haar gewend zijn, had Euvgenia zich weer in een prachtige elegante outfit gestoken. De ballroomdanseres ging, geheel in stijl, voor goud. Van boven dan; aan de onderkant droeg ze een simpele, zwarte rok.