Schermafbeelding 2023 06 16 Om 12.41.11

Mode – De Kleine Zeemeermin

Na de wereldpremière in Los Angeles ging de levensechte remake van De Kleine Zeemeermin onlangs ook in Nederland in première. Daar werd toepasselijk een blauwe loper voor uitgerold, waar BN’ers in hun mooiste outfits Tuschinski binnentraden.

Christina Curry

Christina Curry Mermaidnl Dppa20230523242

Christina vindt lange jurken naar eigen zeggen nogal ongemakkelijk. ’Maar ik heb het geprobeerd.’ En met succes, want dit lilakleurige exemplaar staat haar beeldig. Gevaar bij lange jurken is dat het een gesloten geheel wordt, maar de laag uitgesneden V-hals en hoge split houden het luchtig.

Robin Martens

Robin Martens Mermaidnl Dppa20230523314

Voor Robin was het een avond met een lach en een traan. ’Ik keek tijdens mijn leukemieperiode altijd Disney-films. Het gaf mij hoop, kracht en energie.’ Ze kwam als zwangere zeemeermin over de loper in een prachtige jurk bezaaid met glinsterende pailletten.

Chimène van Oosterhout

Chimene Van Oosterhout Mermaidnl Dppa20230523211

Chimène wist de loper heerlijk op te fleuren met haar bloemige jumpsuit. Het roze knalt er lekker uit en komt mooi terug op zowel lippen als nagels, en zelfs in haar oorhangers. Wat straalt ze toch!

Amanda Everdink

Amanda Everdink Mermaidnl Dppa20230523323

De uitspraak ’over één nacht ijs gaan’ gaat duidelijk niet op voor Amanda. Het lijkt erop dat zij dagen bezig is geweest met deze over-de-top look. Ze zette de echte zeemeermin-kleuren niet alleen door in haar kleding, ook haar haren moesten eraan geloven. Gedurfd!

Maureen Powel

Maureen Powel Mermaidnl Dppa20230523165

Maureen nam de dresscode uiterst serieus en liet door B Proud Design speciaal een jurk ontwerpen. Dat resulteerde in een waanzinnige creatie bezaaid met honderden schelpjes. Het bijpassende hoofdaccessoire deed er nog een sche(l)pje bovenop.

Imanuelle Grives

Imanuelle Grives Mermaidnl Dppa20230523368

Het is House Of La Joël dat deze verbluffende creatie creëerde. Het nauwsluitende bovenstuk laat Imanuelle’s rondingen prachtig uitkomen, terwijl de onderkant doet denken aan een zeemeerminnenstaart. ’Ik denk dat we het thema gerockt hebben’, aldus de actrice.

April Darby

April Darby Mermaidnl Dppa20230523143

De blauwe kleur is uiteraard een knipoog naar de zee, maar in deze jurk kan April ook zó door als de andere Disney-prinses Jasmin. Mooi hoor! De brede split doet ons snakken naar véél zonnige dagen.