2023 Cfda Fashion Awards Arrivals

Lekker loeren: groot modespektakel tijdens CFDA Fashion Awards

Het was een groot modespektakel tijdens de befaamde CFDA Fashion Awards. Die worden ook wel de Oscars van de mode genoemd, dus u kunt u vast voorstellen dat genodigden hun beste beentje voor zetten in creaties die het bekijken meer dan waard zijn.

Dromerige print

Als hostess van de avond wil je qua outfit natuurlijk niet achterblijven bij de rest. Anne Hathaway stelde zeker niet teleur en verscheen in een fraaie outfit in denim. Erg bijzonder, net als de dromerige print.

2023 Cfda Fashion Awards Arrivals

Geïnspireerd op

Wie kent ze niet, zomerhoeden van stro en de nog altijd populaire vloerkleden van jute. Het lijkt erop dat die de inspiratie waren van de ontwerper van Saweetie’s jurk. Ondanks de stugge stof wist modemerk Cult Gaia er een verbluffende creatie voor de rapper van te maken.

2023 Cfda Fashion Awards Arrivals

Stijlinspiratie

Zowel op de tennisbaan als daarbuiten is Serena Williams een grote stijlinspiratie en daarom ontving zij de award voor mode-icoon van het jaar. Die nam ze niet in de minste outfit in ontvangst. De enorme pofmouwen en sleep zorgen voor lekker wat drama.

Schermafbeelding 2023 11 24 Om 14.45.32

Knalkleur

Tussen de vele nude-, zwart- en wittinten viel de rode baljurk die Nicky Hilton draagt zéker op. Ze zette de knalkleur zelfs door in haar kapsel, alhoewel de haarstrik op deze foto niet te zien is. Het opgestoken kapsel past perfect bij de stijl van de jurk.

2023 Cfda Fashion Awards Arrivals

Stijlvol

Ariana DeBose legde haar lot in handen van de Taiwanees-Canadese modeontwerper Jason Wu. Dat zorgde voor een stijlvolle verschijning die door het gedeeltelijk doorschijnende stofje samen met de hoge split een spannende twist krijgt. 

2023 Cfda Fashion Awards Arrivals