Schermafbeelding 2023 07 21 Om 15.48.12

Korte jurken en felle kleuren tijdens première Candy & Bonita

Het was zomer op de rode loper van de première van de sexy komische film Candy & Bonita. Veel geel en roze, helemaal in stijl met het logo van de pikante rolprent. Daarnaast zagen we korte jurken, felle kleuren en bloemrijke prints.

Premiere Candy En Bonita
Fockeline en Sanne leken wel een tweeling. De twee hoofdrolspeelsters van de film droegen dezelfde jurk, alleen was die van Sanne glanzend roze en die van Fockeline matgeel. De oplettende kijker ziet dat ze ook dezelfde oorbellen dragen.

Premiere Candy En Bonita
Meer in thema had iemand niet kunnen zijn. Chimène van Oosterhout combineert veel kleuren, zonder dat het schreeuwerig wordt. Een kleiner tasje was wellicht net wat mooier geweest, maar desalniettemin een outfit om van te genieten.

Premiere Candy En Bonita
Je zou wellicht iets spannenders verwachten van deze ex-stoeipoes. Zeker bij een film over het maken van vrouwvriendelijke porno. Maar Bobbi Eden ging voor een ingetogen look. Ze koos voor bloemen, afgezet met een subtiel roze randje.

Premiere Candy En Bonita
Zuurstokroze voor Gwen van Poorten. En hoe! Chic, maar toch ontzettend sexy. De perfecte look voor deze première. Wat we op deze foto niet eens zien, is dat ze enkel een roze kanten behaatje onder dit jasje draagt. Olala!

Premiere Candy En Bonita
Wij wanen ons door de jurk van Jasmine Sendar op een tropisch eiland. Haar ontblote been geeft het geheel net dat beetje extra. En het roze? Dat vinden we terug op haar keurig gelakte tenen.

Premiere Candy En Bonita
Het lijkt alsof Juliette van Ardenne dacht dat ze naar een slaapfeestje ging. Dit roze pak met zwarte polkadots heeft wel wat weg van een zijden pyjama. De sandalen helpen ook niet echt om de outfit naar een hoger level te tillen. Jammer.

Foto’s: Reni van Maren