2023 Gq Men Of The Year Arrivals

In beeld: Kim Kardashian uitgeroepen tot Men Of The Year?!

Tijdens de GQ Men Of The Year Awards worden sterren uit de entertainment-, mode en sport-wereld geëerd die van 2023 een onvergetelijk jaar hebben gemaakt. Hoewel men bij de naam van het event al snel aan mannen denkt, was naast Travis Scott ook Kim Kardashian een van de winnaars.

Chloe pakt uit

’Ik ga bijna nooit uit, maar áls ik ga…’, aldus Chloe Bailey over haar verschijning. En inderdaad, ze zag er geweldig uit in een sexy, maar toch ook classy jurk van Di Petsa. De bijzondere armaccessoires geven het geheel nog wat extra’s.

2023 Gq Men Of The Year Arrivals

Klaar voor de feestdagen

Als Paris Hilton deze jurk van Stella McCartney nou even een paar weken in huis mag houden, heeft ze meteen wat geschikts om aan te trekken met de kerstdagen. Feestelijk is-ie namelijk zeker. Alleen doet hij weinig voor haar figuur, hij hangt wat slobberig.

2023 Gq Men Of The Year Arrivals

Saai? Echt niet!

Zwart saai? Winnie Harlow bewijst toch echt het tegendeel. Het lijkt wel of dit pak voor haar gemaakt is. Het leer geeft een stoere twist, de enorme hoed is een eyecatcher en dan die blik van haar…

Schermafbeelding 2023 12 08 Om 13.22.55

Nieuwe coupe

Het feit dat ze deze avond zou worden geëerd, was voor Kim het perfecte moment om haar ’nieuwe’ lichte lokken te presenteren. Even wat anders dan haar welbekende zwarte coupe. Past mooi bij deze bruine jurk die haar rondingen op een keurige manier accentueert.

2023 Gq Men Of The Year Arrivals

Sexy robe

Ja, die open mond die Megan Thee Stallion hier nabootst, zullen velen hebben gehad toen de zangeres hen passeerde. Ze zag er namelijk ook buitengewoon uit in deze sexy robe van Salih Balta die érg weinig aan de verbeelding overliet.

2023 Gq Men Of The Year Arrivals