Inloop Zapp Awards 2024

BN’ers schitteren tijdens Zapp Awards

De uitreiking van de Zapp Awards verliep niet zo soepel. Bij de bekendmaking van favoriete jeugdprogramma werden per ongeluk twee programma’s genoemd. Op de groene loper ging het wel foutloos, daar straalden BN’ers in hun mooiste outfit.

Passend bij de doelgroep

Zapp richt zich op kinderen tussen de zes en twaalf jaar, dus met de rok met emoticons paste Nicolette zich aan de doelgroep aan. Het zorgt voor een speelse twist, die in dit geval erg welkom was.

Inloop Zapp Awards 2024

Eigenzinnig

Sommigen vonden het een tikkeltje hysterisch, maar Nienke van Dijk pakte haar kans om even heerlijk over de top te gaan. Door de oranje sokken in de hakschoentjes en de pet op haar hoofd ook lekker eigenzinnig. Moet je ook maar durven…

Inloop Zapp Awards 2024

Numidia gaat voor goud

Numidia zong tijdens de Zapp Awards voor het eerst haar nieuwe single Stille Pijn. Een bijzonder moment, waar natuurlijk een bijzondere creatie bij hoort. Dat ze voor goud gaat, maakte ze wel duidelijk.

Inloop Zapp Awards 2024

Knaltint

Waar velen kiezen voor een toch wat veilige kleur, gooide Stefania Liberakakis er een knaltint in. De nauwsluitende jumpsuit is een combinatie van sexy en sportief, maar de blazer geeft het geheel een elegante twist.

Inloop Zapp Awards 2024

Sterren als hoofdonderwerp

Voor veel fans is Britt een ster, maar als presentatrice van deze avond stond ze náást veel sterren. Dit jurkje is daar een leuke knipoog naar. Het zilver van de sterren kwam leuk terug in haar laarzen.

Inloop Zapp Awards 2024